Müge Anlı canlı yayında sinirden deliye döndü: ‘Sana bir çarparım bir de yer çarpar’

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’tin son bölümünde yaşananlar sosyal medya da gündem oldu. Muhammed Burhan’ın cinayetinde Müge Anlı’yı yalancılıkta suçlaması ile ünlü gazeteci deliye döndü.

19.05.2022-13:41 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-15:13)

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, Muhammed Burhan cinayeti işleniyor. 16 Ağustos 2021 tarihinde ırmak kenarında cesedi bulunan Muhammed Burhan’ı, kimin öldürdüğünü araştıran Müge Anlı’da sular durulmuyor.

Sana bir çarparım bir de yer çarpar

Cinayet araştırması devam ederken, öldürülen Muhammed Burhan’ın eşi Fatma’nın, yanlarında çalışan Selami ilişkisi olduğu ve ikilinin kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan yasak aşk gerçeği üzerine araştırmalar olayın bir kıskançlık davasına dönmüş olabileceği üzerine yoğunlaştı. Programa katılan Selami’nin Müge Anlı’yı yalancılıkla suçlaması üzerine, ünlü gazeteci deliye döndü. Anlı, ‘’Ben yanındaki Fatma değilim beni oraya buraya sürükleyesin, sana bir çarptım mı bir de yer çarpar" diyerek canlı yayında Selami’ye tepki gösterdi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal