Canlı Yayında Rahatsızlanan Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk Stüdyoyu Terk Etmek Zorunda Kaldı!

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarından sonra çıktığı ilk canlı yayında fenalık geçirdi. işte habere ilişkin o detaylar...

10.02.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-16:05)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan Tuğba Özerk, son zamanlarda hem hastalığı hem de Türkiye'de binlerce kişiyi dolandıran Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını aklıyor iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü. Banka hesaplarındaki hareketlilik nedeniyle şüpheli olan Özerk hakkında başlatılan soruşturma sonrası, ünlü şarkıcı avukatı aracılığıyla çıkan bu iddiaları yalanladı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına çıkan ünlü şarkıcı, şarkı seslendirdiği sırada fenalaştı. 

SERENGİL: O KIZ GERÇEKTEN HASTA

Konuk olarak gittiği Söylemezsem Olmaz isimli programda hakkında çıkan iddialar hakkında konuşan ünlü şarkıcı, çıkan bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Programdan ayrılmadan önce sunucuların isteği üzerine şarkı söyleyen Özerk aniden fenalaşınca stüdyoyu terk etti. Hipofiz tümörüyle bir süredir mücadele eden ünlü şarkıcının yayından ayrılmasının ardından, Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali büyük üzüntü yaşadı. Seren Serengil konuya ilişkin bir açıklama yaparak; ;''Baya rahatsızlandı. Suyu almak istedi ama eli ayağı titrediği için kapağı açamadı. Fenalaştı. Ben Arto'yu ilk kez ağlarken görüyorum. Burada çok acayip bir şey yaşadık. Tuğba yayından ayrılmak zorunda kaldı. O kız gerçekten hasta'' ifadelerini kullandı. Özerk'in haline üzülen Arto ise gözyaşlarını tutamayarak; ''Tuğba'yı eleştirenler yatağınızda huzur bulmayın inşallah. Kız hasta ve hala dik durmaya çalışıyor. İğrençsiniz'' dedi. Tuğba Özerk'in hakkında çıkan haberlerden sonra sağlık durumunun ne yönde etkileneceği ise endişe verici bir durum haline geldi. 

tuğba özerk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal