12.01.2024-12:31 (Son Güncelleme:12.01.2024-12:55)


1

Beyaz TV'de ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve ilginç anları ilgiyle takip edilen “Hayatta Her Şey Var” programı, Nur Viral'ın sevilen sunumuyla yayın hayatına devam ediyor. Programa gelen bir itiraf akıllara durgunluk verdi. 2 çocuk annesi olan kadın canlı yayına bağlanarak yardım istedi.



2

'Hayatta Her Şey Var' programı sık sık canlı yayına katılan katılımcılarıyla gündeme geliyor. Nur Viral'in sunuculuğunu üstlendiği programda; aile, evlilikler ve dini konular ilginç bir şekilde ele alınıyor.



3

İzleyiciler, canlı yayına bağlanarak uzman konuklara yaşadıkları sorunlardan bahsediyor ve yardım istiyor. Programa bu defa 2 çocuk annesi bir kadının itirafları damga vurdu. İletişim Uzmanı, Yazar ve Gazeteci Sevda Türküsev'in konuk olduğu programa telefonla bağlanan bir kadın kocasını ifşaladı.



4

Yayına bağlanıp kocasını ifşa eden kadının söyledikleri Nur Viral dahil bütün izleyenleri şok etti.



5

Yayına katılan kadın, ''Ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim. İkinci evliliğimi yaptım. İkinci evliliğimde eşim sosyal medyadan tanıdığı kişilerle sürekli konuşuyor. Yani beni aldatıyor. İlk konuştuğu yakaladığım kişi eskiden birlikte olduğu kişi. Ondan gayrimeşru bir çocuğu var.



6

Onu yakaladığımda sordum ve ismini söyledi kendisi anlattı bir kızı olduğunu. Genelde daha önce birlikte olduğu kadınlarla da konuşmaya devam ediyor ve ben bunları yakalıyorum' diye konuştu.



7

Tüm bunlara rağmen kocasını affettikten sonra yine aynı şeyleri yaşadığını ifade eden kadın yardım istedi. Sevda Türküsev ise 'Eğer imkanın varsa hemen boşan bu adamdan. Bir şey olmaz. Niye uğraşıyorsunuz? Çocuk yapmadan boşan kardeşim. Rezil bir şey' diye çıkıştı. Nur Viral ise 'Böyle bir evlilik olur mu? Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik. Küçük dilimizi yuttuk' diyerek isyan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr