12.01.2024-11:30 (Son Güncelleme:12.01.2024-12:21)


1

Bir dönemler Demet Akalın ve Alişan Star TV ekranlarında sabah programıyla izleyici karşısına çıkıyordu. Yapımcı ile anlaşmaları biten ünlü isimler ekranlara veda etmişti.



2

İkilinin yerine ise Seda Sayan'ın getirilmesi adeta koltuk krizine dönüşmüştü. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programının sunucusu olan Demet Akalın, çok konuşulan bu olayın perde arkasını anlattı.



3

Star Tv ekranlarında Alişan ile birlikte sundukları sabah programının final yapması ve ardından Seda Sayan ile anlaştıklarını öğrenmesi üzerine deliye dönen Demet Akalın, sosyal medya hesaplarından Seda Sayan'ı silerek tepkisini göstermişti.



4

Öfkesi hala geçmemiş olacak ki, şimdilerde sunduğu Jess Molho ile Gel Konuşalım programında da bu konuya değinen Akalın, suçlamaları kabul etmeyen Seda Sayan için zehir zemberek sözler kullandı.



5

Son olarak Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapmaya başlayan Demet Akalın olaya yeniden perde araladı.



6

"Seda abla bizim elimizden alana kadar" ifadeleriyle konuya giriş yapan Akalın, "Bana bir mesaj. Ben geliyorum sabahların sultanı" diyerek sözlerini sürdürdü.



7

Demet Akalın sözlerini "Her şey olabilir Jess, burası televizyon dünyası" iğnelemesi ile bitirdi. Seda Sayan bir dönem çok konuşulan konu hakkında "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" demiş ancak Demet Akalın bu açıklamayı "Cenaze evine davulla gidilmez" sözleriyle yanıtlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr