Canlı Yayında AK Parti ile CHP'den Erken Seçim Atışması

Erken seçim kararının ardından canlı yayında açıklamalar yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'li Engin Altan'la atıştı. Altan'ın "Gidişiniz hayırlı olsun" sözüne Turan,"AK Parti, ittifakla en az yüzde 60 alır" diye cevap verdi.

18.04.2018-22:08 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-22:08) Canlı Yayında AK Parti ile CHP'den Erken Seçim Atışması

Canlı yayında erken seçimi konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, programdan ayrılacağı esnada, yayına konuk olacak olan CHP Grup Başkanvekili Altay ile arasında ilginç bir diyalog oldu. İki milletvekili de seçimle alakalı iddiasını ortaya koydu.

ERDOĞAN, SEÇİMİN 24 HAZİRAN'DA YAPILACAĞINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin seçim talebine olumlu cevap verdi. Erdoğan ile Bahçeli Külliye'de görüştü. Görüşmenin sonrasında Erdoğan erken seçimin 24 Haziran'da olacağını duyurdu. Gözler seçim ile alakalı partililerin yapacağı açıklamalara döndü.

"İTTİFAK EN AZ YÜZDE 60 ALACAKTIR"

Habertürk TV'de Çimen Çetin'e açıklamalar yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan seçimi konuştu. Turan görüşlerini söylemesinin ardından programdan gitmek üzereyken, programa CHP Grup Başkanvekili Engin Altay konuk oldu. Altay ile Turan selamlaştıkları esnada, Altay, "Hayırlı olsun, gidişiniz güle güle olsun" diyince, Turan, "Bu programı not edin. Seçimin ardından da bu programı yapalım. Kim gidecek, kim kalacak herkes bilsin. AK Parti, ittifakla en az yüzde 60 alır" diye cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal