CANLI transfer haberleri ve dedikoduları 25 Nisan 2022 Pazartesi futbol gündemi

Süper Lig canlı transfer haberleri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'in en yeni transfer haberlerini ve son gelişmeleri sizler için hazırladık.

25.04.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-17:57) CANLI transfer haberleri ve dedikoduları 25 Nisan 2022 Pazartesi futbol gündemi

Süper Lig canlı transfer haberleri futbolseverler tarafından merak ediliyor.  İşte Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'in son transfer bilgileri...

ManU ve Barca arasında takas

Fichajes, Barcelona'ya takas teklifinde bulundu. Frenkie de Jong için bir anlaşma yapmayı düşünen Fichajes, Manchester Unıted'ın Marcus Rashford ve Alex Telles'i teklif etti.

2022 yaz sezonunda Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın Old Trafford'da menajer olmasının ardından Kırmızı Şeytanlar'ın en büyük hedefi belli oldu.

manchester unıted

Dybala'nın yeni durağı belli oldu

Paulı Dybala, serbest oyuncu olmak için gün sayıyor. Dybala, Juventus'taki sözleşmesi bittiğinde serbest bir oyuncu olacak. Calciomercato başta Inter ve Atletico Madrid olmak üzere birçok klubün kendisiyle ile temas kurduğunu ifade etti.

Pochettino ayrılıyor

Mauricio Pochettino'nun Paris Saint-Germain tarafından kovulacağı öğrenildi. Arjantinli teknik direktör kulüpten ayrılırsa 15 milyon Euro tazminat alacak.

barcelona mahrez hamlesi

Barcelona'dan Mahrez hamlesi

Barcelona, Paris Saint-Germain ve Juventus'un gözü Riyad Mahrez'de.

Bu yaz Erling Haaland transferinin finanse edilmesi için Mahrez'in satılabileceği açıklandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal