Caner Ne Demek?

Günümüzde sık sık kullanılan isimlerden biri de Caner ismidir. Özellikle son zamanlarda tercih edilmektedir. Peki Caner ne demek? Caner isminin anlamı ne? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

11.02.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 11.02.2021-17:27) Caner Ne Demek?

Caner, ülkemizin hemen hemen her bölgesinde kullanılan isimlerden biridir. Erkek bebekler için tercih edilen Caner, Türkçe kökenli bir isimdir. Yeni doğacak çocukları için bu ismi kullanmak isteyen anne ve baba adayları, Caner ne demek soruna cevap arıyor.

Bunun yanı sıra Caner isminin dini bir isim olup olmadığını da merak ediyor. Peki Caner ne demek? Caner isminin anlamı ne? Caner ne anlama geliyor?

CANER İSMİ NE ANLAMA GELMEKTEDİR?

Türkçe bir kelime olan Caner, cana yakın ve sevimli anlamlarına gelmektedir. Bununla birlikte çok sevilen, sempatik, cesur anlamlarını da taşımaktadır. Caner ismine sahip kişilerin açık sözlü ve pozitif olmaları da bilenen konulardandır.

Çocuklarına Caner ismini vermek isteyen anne ve babalar, Caner isminin Kur'an'da geçip geçmediğini de araştırmaktadır. Ancak Caner ismi, Türkçe kökenli bir isim olduğundan dolayı Kur'an-ı Kerim'de geçmeyen isimlerden biridir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal