Canan Karatay uyardı: Bayram temizliği yaparken sakın bu hatayı yapmayın beyne hasar veriyor

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala birçok kişi bayram temizliği telaşına girmeye başladı. Canan Karatay ise hanımları sert bir dille uyararak, temizlik yaparken yapılan bu hatanın beyne zarar verdiğini belirtti.

27.04.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-15:08)

Ekranların sivri dilli isimlerinden Canan Karatay, bayram temizliği yapacak olan hanımları uyardı. Temizlik yaparken yapılan bu hatanın beyne zarar verdiğine dikkat çeken Karatay, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. 

Temizlik yaparken sakın bu hatayı yapmayın 

Temizliğe düşkün ev hanımların vazgeçilmezlerinden biri şüphesiz ki çamaşır suyu. Prof. Dr. Canan Karatay, bayram öncesi temizlik telaşına düşen hanımları, çamaşır suyu kullanımında uyardı. 

Beyne zararlı

Karatay, evlerde sıklıkla kullanılan temizlik ürünlerine dikkat çekti. Özellikle çamaşır suyunun oldukça tehlikeli olduğunu belirten Karatay, beyne zarar verdiğini ifade etti. Özellikle yetişme çağında olan çocukların deterjan, dezenfektan ve çamaşır suyundan uzak tutulması gerektiğini söyledi.

Doğal ürünler kullanın 

Tecrübeli doktor temizlik için sirke ya da doğal temizlik ürünlerini tavsiye etti. Çamaşırlarını sodyum karbonatla yıkadığı belirten Canan Karatay, bulaşık makinesinin olmadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal