Can Yoldaşım 240. bölüm fragman izle - Can Yoldaşım 27 Mart 2022 Pazar yeni bölüm fragmanı

Kanal7 ekranlarının fenomen günlük Hint dizisi Can Yoldaşım'ın yeni fragmanı izleyenlerini meraklandırdı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 240. bölüm fragmanı yayınlandı. Can Yoldaşım 27 Mart 2022 Pazar yeni bölüm fragmanı izleyebileceğiniz detaylar haberimizde...

26.03.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-15:39) Can Yoldaşım 240. bölüm fragman izle - Can Yoldaşım 27 Mart 2022 Pazar yeni bölüm fragmanı

Kanal7 ekranlarında her akşam izleyici karşısına çıkan Can Yoldaşım'ın 240. bölüm fragmanı izleyici tarafından büyük ilgi gördü. Can Yoldaşım 240. bölüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sandiya ve Suraj'ın sonu ne olacak? Ankur hedefine ulaşabilecek mi? Can Yoldaşım 27 Mart 2022 Pazar yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Can Yoldaşım 240. bölümde neler olacak?

Mina gözünü Sandiya'nın tazminat parasına diker. Sandiya’nın tazminat parasını almak için Suraj’ın evlenmesini engellemeye çalışır. Mina, Sandiya’yı hala unutamadığını anlatan bir mektup yazar. Bu mektubu Lamia'ya gönderir.Sandiya örgütün düzenleyeceği etkinliğe katılmayı başarmıştır. Zakir'in yolda arabası bozulur ve örgütün aracına binmek zorun da kalır. Örgüt üyeleri Zakir'i bayıltır. Sandiya örgüt üyelerinin Zakir'i bayılttığını görür. Sandiya harekete geçerek Zakir'i kurtarma planları yapar. Sandiya’nın planı başarılı olacak mı?

Can Yoldaşım 240 fragmanı neler olacak?

Can Yoldaşım 239. bölümde neler oldu?

Can Yoldaşım’da Sandiya örgütün düzenleyeceği etkinliğe katılmayı başarır. Zakir yolda örgütün aracına biner. Bu durum işleri karıştırır. Sandiya Zakir’e yardım edebilecek mi? Lalima Suraj ile evlenecektir. Bu fikre iyice alışmıştır. Suraj'ın Lamia ile evleneceğinden haberi yoktur. Suraj olanları öğrenecek mi?Santos’un anlattıklarını dikkate alan Lalima Suraj’la evlenmek ister. Bu haberi alan Santos çok mutlu olur. Planları artık istediği gibi gerçekleşecektir. Santos ailesindeki herkese Lalima ve Suraj’ı evlendireceğini açıklar. Lamia ve Suraj'ın ailesi düğün hazırlıklarına başlar. Suraj'ın birşeyden haberi yoktur. Suraj Sandiya'yı sevmektedir. Sandiya'nın ölmediğini düşünür. Sandiya ile nikah tazeleyeceğini zanneder. Suraj Sandiya için hazırlıklara başlar. Lalima da nişanlanacağı için oldukça heyecanlıdır. Suraj Sandiya ile değil de Lalima ile evleneceğini öğrenecek mi?

Can Yoldaşım 240. fragmanı çok heyecanlı

Can Yoldaşım bölüm konusu ne?

Uzun soluklu 2. sezonu yayınlanan Hint dizisi Can Yoldaşım'ın konusu oldukça etkileyici. Sandiya başarılı, azimli ve iyi eğitimlidir. Şeker ustası Suraj ise bir türlü eğitimini bitirememiştir. Yolları başka bir şekilde karşılaşan bu iki zıt karakterin öyküsü oldukça etkileyicidir. Sandiya Kotari sevgi dolu bir ailede büyümüştür. Dizinin son bölümünü takip etmek isteyenler https://www.izle7.com/kanal7/izle-57800-can-yoldasim-237-bolum-izle-24-mart-2022.html  adresinden ulaşabilirler. Canlı takip etmek ve kesintisiz izlemek için https://www.kanal7.com/dizi/dizi-can-yoldasim adresini kullanabilirsiniz.

Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Can Yoldaşım dizisinin oyuncu kadrosu: Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar gibi isimlerden oluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal