Can Ve Deniz Öncü Kardeşler Evlerinde Çalışıyor

Türkiye'nin motor sporlarındaki en genç ve başarılı sporcularından Can ve Deniz Öncü kardeşler, coronavirüs nedeniyle ertelenen yarışların sonrasında hazırlıklarını evlerinde yapıyor.

27.03.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-10:26) Can Ve Deniz Öncü Kardeşler Evlerinde Çalışıyor
Yetenekleriyle dikkat çeken Öncü kardeşlerden Can Öncü, Dünya Süpersport Şampiyonası'nda mücadele ediyor. Turkish Puccetti Racing Team için yarışan Can ayrıca en genç GP şampiyonu başarısına sahip bir sporcu. Dünya Moto 3 Şampiyonası'nda Red Bull KTM Tech3 ekibi için mücadele eden Deniz Öncü ise, Asya Kupası Şampiyonu ve Avrupa Süpermoto Şampiyonu olma başarısı gösterdi.

'EVDE KAL' MESAJI VERDİLER

Redbull yarışçısı Öncü kardeşler, basın mensupları aracılığıyla 'Evde kal' mesajı verdiler.

İdmanlarını evlerinin bahçesinde yaptıklarını söyleyen Can Öncü, "Şu anda koronavirüsten dolayı yarışlarımızın hepsi ertelendi. Biz de antrenmanlarımızı daha çok bahçemizde yapıyoruz, olabildiğince daha dikkatli olmaya çalışıyoruz. Siz de insanlarla aranızdaki mesafeyi olabildiğince korumaya çalışın, dikkatli olun. En kısa sürede pistlere dönüp, sizlere eğlenceli yarışlar göstermek istiyorum. Koronavirüsü atlattıktan sonra hepinizle görüşmek üzere" sözlerini söyledi.

DENİZ ÖNCÜ: İHTİYACINIZ HALİNDE DIŞARI ÇIKIN

Mecbur kalmadıkça kimsenin evden çıkmaması gerektiğini belirten Deniz Öncü ise, "Bildiğiniz gibi 2020 yılında koronavirüs ortaya çıktı. Çok hızlı şekilde yayılıyor, insandan insana geçiyor. Devletimizin dediği gibi lütfen sokağa çıkmayın. Olabildiğince evde kalın. İhtiyacınız halinde dışarı çıkın. Çünkü gerçekten hızlı yayılıyor ve bu virüs öldürücü bir şey. Bildiğiniz gibi bizim sezonumuz da Haziran, Temmuz aylarına kadar ertelendi. Umarım daha da ertelenmez ve bu virüs ortadan kalkar. Umarım ki biz yarışlara gideriz ve dünyadaki durumlar düzgün bir hal alır. Lütfen herkes evinde kalsın. Bizler de evde kalıp, antrenmanlarımızı evde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal