Fenerbahçe'de Salgından Sakatlık Kurtardı!

Sarı-lacivertliler de coronavirüs testi pozitif olan oyuncunun, sakatlığı sebebiyle fizyoterapistle birlikte çalışan bir kişi olduğu iddia ediliyor. Bu futbolcunun takım arkadaşlarından başka yerde olması, Fenerbahçe’de virüsün yayılmasını engelledi.

27.03.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-10:12) Fenerbahçe'de Salgından Sakatlık Kurtardı!

Coronavirüs salgının ülkemizde yayılmaya başlamasından sonra spor camiasında ilk şok yaşayan takım Fenerbahçe olmuştu. Sarı-lacivertlilerin erkek basketbol takımında 2’si basketçi, 4’ü yönetim ve teknik ekipten olmakla beraber toplam 6 isimin coronavirüs testleri pozitif çıkmış, bu kişiler karantinaya altına alınmıştı. Fenerbahçe ikinci şoku ise futbol branşında yaşamıştı.

YAKIN TEMAS OLMADI

Çarşamba günü coronavirüs bulunan bir futbolcu ile sağlık personelinden bir kişinin hastanede karantina altına alındığını takım açıkladı. Testi pozitif olan oyuncunun sakatlığı sebebiyle oyunculardan ayrı kalan bir isim olduğu tahmin ediliyor. Fizyoterapist ile çalışan futbolcunun takımdaki öteki isimlerle farklı ortamda olması ve saha içinde takım arkadaşlarıyla yakın temasa girmemesi sarı- lacivertlileri büyük bir problemden kurtarmış oldu. Bu sayede Fenerbahçe kulüpteki virüslü futbolcu sayısı daha fazla artmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal