Can Ataklı Bu Sefer TSK'yı Hedef Aldı!

Yandaş gazeteci Can Ataklı skandal ifadelerini sürdürmeye devam ediyor. CHP'de gündem olan taciz ve tecavüz olaylarını savunan Ataklı, bu sefer de TSK'yı hedef aldı.

09.09.2021-12:42 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-14:02) Can Ataklı Bu Sefer TSK'yı Hedef Aldı!

Yandaş Gazeteci Can Ataklı, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Can Ataklı Youtube kanalı üzerinden yayınladığı video ile Yargıtay binası açılışında dua eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a hakaret etti ve Türk ordusuna pasiflik ithamında bulundu.

TSK'YA İTHAMDA BULUNDU

Türk Silahlı Kuvvetleri Ordusunun, Yargıtay binası açılışında dua edilmesine tepki gösterilmesi gerektiğini söyleyen Can Ataklı ''Efendim Türk ordusu laikliğin bekçisidir falan filan diye iri iri konuşulur. Ve benim zavallı demokrat insanlarım o duygu ve düşünce içinde ordusuna sarılır. Benim ordum geçit vermez diye düşünüyor. Bakıyorsunuz Yargıtay yargının mabedi. Şeyhülislam kılıklı bir herif çıkıyor dua okuyor.'' dedi.

ORDUM GÖRÜŞSÜZ

Yargıtay Başkanının ellerini açıp dua ediyor oluşuna da tepki gösteren Ataklı, ''Bana 'Burası müslüman ülke' diyerek aptal aptal açıklamalar yapıyorlar. Benim ordum bu konuda da tepkisiz, görüşsüz.'' ifadelerini kullandı. 

Ataklı videoda ordumuz rahatsız, hasta, bütün duyarlılığını yitirdiğini söylerken ''Diyanet İşleri Başkan istediği gibi konuşuyor, laikliği yerden yere vuruyor. Yav kardeşim Genelkurmay Başkanı denen adamın hiç mi haysiyeti yok...'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal