Can alan bayram ziyaretleri! Ülkenin dört bir yanından kaza haberleri geliyor!

Ramazan Bayramı'nda yollar adeta can pazarına döndü, ülkenin dört bir yanından kaza haberleri geldi. Bayramda evlere ateş düştü. İşte haberin detayları...

03.05.2022-08:48 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-11:30) Can alan bayram ziyaretleri! Ülkenin dört bir yanından kaza haberleri geliyor!

Sarıyer'de zırhlı polis aracı devrildi, 2 yaralı. İstanbul Sarıyer'de zırhlı polis aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaşanan kazada 2 polis yaralandı. İstanbul Sarıyer'de zırhlı polis aracı devrildi. 2 polis yaralandı. Gelen bilgilere göre, Sarıyer Caddesi'nde zırhlı polis aracının sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve bariyerlere çarparak alt yola devrildiği söylendi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri intikal etti. Zırhlı polis aracının içinde olan 2 polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis memurlarının hayati bir tehlikesinin olmadığı bildirildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yaşanan kazaya ilişkin incelemeleri sürmektedir.


Pendik'te adeta can pazarı, kazaya gelen itfaiye aracına da otomobil çarptı

Pendik'te D100 karayolu güzergahında 2 otomobilin çarpıştığı kazaya müdahale için giden itfaiye aracına yoldan geçen bir otomobil çarptı. Yaşanan kazada 2'si ağır 5 kişi yaralanırken, yaralılara ilk müdahale itfaiye erleri tarafından yapıldı. Kaza, saat 04.30 sularında D-100 karayolu Pendik istikametinde yaşandı. Ankara istikametine doğru seyir halinde olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 HZ 0555 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan 34 BGF 084 plakalı otomobile hızla çarptı. Yaşanan kazada 34 BGF 084 plakalı otomobil sürücüsü aracın içinde olduğu yerde sıkışırken, diğer otomobilin sürücüsünün de olay yerinden kaçtığı söylendi. Gelen ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis intikal etti. İtfaiye ekipleri otomobilin içinde sıkışan sürücüyü yapılan müdahalelerle bulunduğu yerden çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralanan sürücüye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin sonrasında hemen hastaneye kaldırıldı.


İzmir'de korkunç kaza

İzmir'in Menemen ilçesinde aşırı hız yüzünden kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı. Otomobilin resmen paramparça olduğu bu kazada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.30 sularında Yahşeli Mahallesi Kuzey Ege Otoyol mevkiinde yaşandı. Çiğli'den Menemen tarafına doğru giden ve gelen iddialara göre aşırı hız yaptığı söylenen Fırat Yasak yönetimindeki 19 ACD 938 plakalı otomobil aşırı hız yüzünden kontrolden çıktı.

Otomobil resmen paramparça oldu

Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil hızla refüje çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrolde otomobil resmen demir yığını haline dönmüştü. Otomobilin sürücüsü Fırat Yasak ile Enes Erol'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaşanan kazada yaralanan S.D., T.B. ve Ö.A. ise yapılan müdahalelerin sonrasında Menemen Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Fırat Yasak ve Enes Erol cesetleri savcının olay yerindeki incelemesinin sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tedavi altında olan yaralıların hayati tehlikelerinin olduğu bildirildi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. 


Sakarya'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı 9 kişi yaralandı 

Gelen bilgiye göre, F.A. sorumluluğundaki 54 VL 166 plakalı hafif ticari araç ile G.Ç.'nin kullandığı 34 CKV 560 plakalı otomobil, Kaynarca-Adapazarı mevki üzerinde ilçe girişinde olan kavşakta çarpıştılar. Yaşanan kazada iki araçta da bulunan 9 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine intikal eden 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin sonrasında etrafta bulunan hastanelere sevk edildi. 


Edirne'de can alan bayram ziyareti 

Edirne'ye bağlı Değirmenyeni köyüne bayramlaşmak için giden Ergin Akbulut'un direksiyonunda olduğu otomobil, kontrolden çıkarak köy girişindeki Tunca Nehri'ne doğru uçtu. Otomobilin nehre doğru uçtuğunu gören 2 vatandaş nehre koştu. Nehre yardıma gelen iki kişiden biri ise otomobilde bulunan kişilerin abisi, annesi ve yengesi olduğunu anladı, komşunun yardımıyla yaralıları otomobilin içinden çıkardı. Ekiplere haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri intikal etti. 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldılar. Hastanede yapılan tüm müdahaleler sonucunda Ergin Akbulut ve eşi Emine Akbulut'un yaşamını yitirdiği annelerinin ise tedavisi devam ediyor. Kazaya ilişkin inceleme yapılmaya başladı. Köye bayramlaşmak için geldiklerini ifade eden Muhtar Ahmet Bolu, ''Köyümüze gelen yol üzerinde direksiyon hakimiyeti kaybedip dereye uçmuş. Araçta toplam 3 kişilermiş. Aldığımız bilgilere göre 2 kişi ölmüş 1 kişi yaralanmış. Kendileri köylümüz senede 8, 10 kere köye gelen birileri. Denizli'ye çalışmak için gittiler. Kardeşi ve buradaki diğer vatandaşların yardımıyla çıkarmışlar'' diye söyledi.


Antalya'da trafik kazası yaşandı 7 kişi yaralandı

Antalya'nın Akseki ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştı. Meydana gelen trafik kazası sonucunda 7 kişi yaralandı. Hüseyin Alp'in kullandığı 07 AE 361 plakalı otomobil, Seydişehir-Akseki kara yolu Yarpuz istikametinde, Mustafa Arslan sorumluluğunda olan 70 E 8696 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Yaşanan kazada, sürücüler ile Mehmet Sevinç, Ayşe Alp, Hatice Kübra Alp, Rümeysa Nur Alp ve Emine Gül Alp kazayı yaralanarak atlattı. Kazada can kaybı yaşanmadı. Yaralılardan Mustafa Arslan ve Mehmet Sevinç'in hayati tehlikesinin olduğu bilgisi geldi. Kaza yerinde jandarma ekipleri inceleme yaptı.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal