Camdaki Kız yeni sezonda devam edecek mi? Sevilen dizi yeni sezon onayı aldı

Dizilerin sezon finali tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte insanlar severek takip ettikleri dizilerin yeni sezonda da devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Peki Camdaki Kız dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

10.04.2022-12:49 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-13:19)

Camdaki Kız dizisi her Perşembe seyirciyi merakla ekrana kilitlemeye devam ediyor. İlk senesini geride bırakmaya hazırlanan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ise merak konusu. Konu ile ilgili tüm detayları merak eden insanlar için haberimizde derledik.

Camdaki Kız dizisi yeni sezonda yayınlanacak mı?

Dizinin 38. bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birinci senesi tamamlanmış oldu. Dizinin kadrosunda sevilerek takip edilen ve başarılı oyuncular Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut, Enis Arıkan ve Hande Ataizi paylaşıyor. Dizinin yapımcılığını ise OGM Pictures üstleniyor. Dizide Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi geçtiğimiz günlerde kendisine uzatılan mikrofonlara şu açıklamaları yaptı; "Dizimiz sezon finali yapacak. Seneye de devam edeceğini düşünüyoruz." 

Camdaki Kız Nalan'ın annesi ortaya çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal