Camdaki Kız'ın Güzel Oyuncusu Selma Ergeç'in Aklını Başından Alan Kişi Yargı Dizisinin Yıldızı Çıktı!

Ünlü oyuncu Selma Ergeç'in uğruna eşinden boşandığı aşkı Yargı dizisinin meşhur yıldızı çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

14.02.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-12:38) Camdaki Kız'ın Güzel Oyuncusu Selma Ergeç'in Aklını Başından Alan Kişi Yargı Dizisinin Yıldızı Çıktı!

Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Selma Ergeç, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Yarım Elma, Şöhret, Asi, Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri gibi pek çok başarılı yapımda yer alan ve gösterdiği oyunculuk performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu şu sıralar Camdaki Kız dizisiyle ekranlara geliyor. Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Camdaki Kız, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla ekran başındaki izleyiciyi her yeni bölümde ekrana kilitleyen dizide başarılı oyuncu Selma Ergeç de, ''Selen Koroğlu'' karakterine hayat veriyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla herkesi büyüleyen ünlü oyuncunun kariyeri kadar özel hayatı da oldukça merak ediliyor. 

ESKİ EŞİNDEN O KİŞİ İÇİN AYRILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Yer aldığı birçok başarılı projeyle akıllara kazınan başarılı oyuncu Selen Koroğlu, şu sıralar Camdaki Kız dizisi ile ekranlara geliyor. Çok sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen bu diziye karşılık, Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç'in özel hayatı da merak ediliyor. İlişkilerini göz önünde yaşamayan ve magazin gündemine çok sık düşmeyen ünlü oyuncunun eski aşkının kim olduğu ise sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. TV100'ün haberine göre, Ergeç'in evli olduğu sırada yer aldığı İkili Sis ve Gece filminin setinde tanışan Ergeç ve Yargı dizisinin Yekta'sı Uğur Polat zamanında aşk yaşamış. İddialara göre Polat'a aşık olan Ergeç'in, eşinden de bu gerekçeyle boşandığı ortaya atıldı. 

uğur polat

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal