Camdaki Kız dizisinin finali ifşa oldu: Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri meğer…

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız dizisinin finali ifşa oldu. Dizinin hayranları finale tepki gösterdi. Peki Camdaki Kız’da neler oluyor? Camdaki Kız dizisinin finali nasıl? İşte detaylar….

26.05.2022-10:02 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-10:02)

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Selam Ergen, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Camdaki Kız, her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Sosyal medyada dizinin finalinin ifşa olması sonrası, hayranlar arasında tartışma çıktı. 

Nalan’ın gerçek babası ortaya çıkıyor

Kanal D ekranlarında her Perşembe saat 20.00’da yayınlanan Camdaki Kız’ın, sezon finali belli oldu. Travmalarla dolu karakterlerin hikayelerinin anlatıldığı dizide, geçtiğimiz bölümlerde Nalan’ın babası ölmüş ve duygusal anlar yaşanmıştı. Nalan’ın hayattaki tek dayanağı gibi gördüğü babasını kaybetmesi, hayatını altüst etti. Toparlanmakta oldukça zorlanan Nalan’ın en büyük destekçisi Hayri oldu. Tam işlerini yoluna koymaya başlayan Nalan’ı yeni bir şok daha beklediği iddia edildi. Annesi ve babası sandığı Feride ve Adil’in aslında anneannesi ve dedesi olduğu ortaya çıkıyor ve Nalan öz babasıyla karşılıyor. Burcu Biricik’in canlandırdığı ve yaşadıkları ile herkesi duygulandıran Nalan karakterinin babasının ressam olduğu söylenirken, baba rolünü Mehmet Günsür’ün oynayacağı iddia edildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal