Camdaki Kız dizisindeki araba markaları

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız'da araba koleksiyonu ortaya çıkan Sedat'a ait olan arabaların markaları izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Sedat kullandığı spor ve lüks araçların hangi model olduğunu araştıranlar için işte Camdaki Kız dizisi araba markaları..

21.04.2022-01:36 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-01:36) Camdaki Kız dizisindeki araba markaları

Kanal D ekranlarında her perşembe yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın araba koleksiyonu ortaya çıktı. Sedat'a ait lüks ve spor arabaları gören izleyiciler ise dizideki araçların model ve markalarını araştırmaya başladı.

Babasının cimriliği aksine hem savurgan hem de lüks düşkünü olan Sedat'ın her biri milyonlarca dolar değerindeki araçlarının ortaya çıkması Camdaki kız dizisinin müdavimlerinin dikkatini çekti. Araba koleksiyonunda Porsche ve Volkswagen Passat marka araçların olduğunu gören izleyiciler için diğer araçların modellerine haberimizi detayında yer verdik.

Camdaki Kız dizisindeki araba markaları

Camdaki Kız dizisindeki araba markaları

Volkswagen Passat 2020

Dizide aktif olarak yer verilen Volkswagen Passat 2020 model dizel otomatik özelliğine sahiptir. Kendi alanında Türkiye’de en çok satılan modellerin başında gelen Volkswagen Passat'ın 2021 modelinin fiyatı yaklaşık olarak 400 bin lira civarında

Porsche marka klasik araba s911 Carrera s 40

Camdaki kız dizinde kullanılan Porsche marka araba ile araba galerisinde görülen beyaz Lamborghini aventador modelin ise ülkemizde yaklaşık 5 milyon liradan satıldığı biliniyor. Porsche marka klasik araba s911 Carrera s 400 modelinin ise yaklaşık olarak fiyatı 2 milyon lira civarlarında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal