Cam Tavanlar Konusu Ne?

Show Tv’nin yeni dizisi Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Peki, Cam Tavanlar oyuncuları kim? Cam Tavanlar dizisinin hikâyesi ne?

08.06.2021-15:01 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-15:30) Cam Tavanlar Konusu Ne?

Cam Tavanlar dizisi, 9 Haziran Çarşamba akşamı yayın yolculuğuna başlıyor. Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın paylaştığı dizinin tanıtımları ve afişleri paylaşılmıştı. Ojo Pictures’ın yeni dizisi Cam Tavanlar izleyici tarafından merakla bekleniyor.

İki güçlü karakter olan Leyla ve Cem'in anlatılacağı dizide, Leyla (Bensu Soral) idealist bir iş kadınıdır. Leyla’nın yıllar boyunca kurduğu hayaller, zengin ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşınca yerle bir olacaktır. İkilinin çetin savaşının anlatılacağı ‘Cam Tavanlar’ dizisinde ikili arasında aşk başlayacaktır. Aralarındaki savaşın galibinin kim olacağını da dizi ilerledikçe belli olacak.

DİZİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

‘Cam Tavanlar’ dizisinin yönetmen koltuğunda Fethi Öztürk oturuyor. Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in yapımcısı olduğu Cam Tavanlar'ın senaryosu Meriç Acemi'nin kaleminden çıktı.Cam Tavanlar’ın oyuncu kadrosunda ise; Bensu Soral, Kubilay Aka, Beril Kayar, Ahmet Melih Yılmaz, Mehmet Bilge Aslan, Ayten Soykök, Şifanur Gül, Aziz Caner İnan, Alper Kut, Gizem Erdem, Şehnaz Bölen Taftalı, İsmail Karagöz, Ayhan Işık ve Cevdet Aracılar gibi isimler yer alıyor.

KUBİLAY AKA KİMDİR?

1995 yılında doğan oyuncu , Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Havaalanı Yönetim bölümünde okumuştur. Kubilay Aka, üniversiteden sonra oyunculuk eğitimi almıştır. Kanal D’de yayınlanan ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Ali Kemal karakterini oynamıştır. Final bölümü yayınlanan ‘Çukur’ dizisinde ise Celasun karakteri ile ekranlarda görünmüştür. 2020’de Netflix’te yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde Kerem karakterini canlandırmıştır. Aşk 101’de başrolleri Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Mert Yazıcıoğlu ile paylaşmıştır.

BENSU SORAL KİMDİR?

Ünlü oyuncu 23 Mart 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Oyuncu Hande Soral’ın kardeşidir. Bensu Soral, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı bölümünü bitirmiştir. İlk defa ‘Yol Ayrımı’ dizisi ile ekranlarda görünmüştür. Daha sonra 2008'de 'Vicdan' dizisinin kadrosunda yer almıştır. Bir gençlik komedisi olan 'Boynu Bükükler' dizisinde ise Miray karakterini oynamıştır.  2015’te ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır. 2016’da çekilen ve büyük reyting toplamış ‘İçerde’ dizisinde Çetin Tekindor’un oynadığı “Kebapçı Celal” karakterinin avukatı Melek’i oynamıştır. 2019 yılında ise ‘Organize İşler: Sazan Sarmalı” sinema filminde Nazlı Noyan karakterine hayat vermiştir. 2018 yılından beri Hakan Baş ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Soral, Cam Tavanlar dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal