Call of Duty hayranlarına müjde: Warzone Mobile sahneye çıktı! İşte özellikleri ve sistem gereksinimleri

Oyun dünyasının ikonik serilerinden olan Call of Duty’nin bir süredir bilgisayar platformunda bulunan Warzone oyunu, Android ve İOS cihazlar için de çıktı. İşte detaylar…

22.03.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-13:01)

Call of Duty serisinin geliştiricisi Activision, bir süredir PC platformunda oynanan ve beğeni kazanan Warzone’un an itibariyle akıllı telefonlara da geldiğini açıkladı. Oyun severler ‘Call of Duty: Warzone Mobile’ adlı oyunun özelliklerini ve sistem gereksinimlerini öğrenmeye çalışıyor.

Call of Duty: Warzone Mobile sahnede

Call of Duty: Warzone Mobile, iOS ve Android cihazlar için yayınlandı. Geçen ayın sonlarında duyurulan haberin ardından Activision, Call of Duty: Warzone Mobile'ı App Store ve Google Play Store'da kullanıcıların erişimine sundu. Oyun, yaklaşık bir yıldır beta aşamasındaydı ve sadece belirli bölgelerde mevcuttu.

Call of Duty hayranlarına müjde: Warzone Mobile sahneye çıktı! İşte özellikleri ve sistem gereksinimleri

Sistem gereksinimleri neler?

Apple kullanıcılarının, grafiksel açıdan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerine özgü Peak ayarıyla biraz avantajlı oldukları söylenebilir. Diğer yandan, Activision'ın geçen ay belirttiği gibi, oyunun oldukça mütevazı minimum sistem gereksinimleri bulunuyor.

iOS için en az iOS 16 çalıştıran ve en az 3 GB RAM'e sahip bir telefon gerekiyor; bu da iPhone X ve sonrası modellerle uyumlu demek oluyor. Android için ise en az 4 GB RAM ve Adreno 618 GPU veya daha iyisine ihtiyaç duyulacak.

Call of Duty hayranlarına müjde: Warzone Mobile sahneye çıktı! İşte özellikleri ve sistem gereksinimleri

Call of Duty Warzone Mobile oynanışı nasıl?

Oyun, geniş çaplı bir battle royale deneyimi sunarak klasik Verdansk haritasında 120 oyuncuya kadar destek sağlıyor. Ayrıca, 48 oyunculu Rebirth Island haritası da mevcut ve özel bir mod sayesinde oyuncuların takım arkadaşları hayatta olduğu sürece yeniden doğmalarına izin veriliyor. 

Warzone Mobile, klasik Call of Duty çok oyunculu öğelerle dolu bir deneyim sunuyor. Farklı haritalarda ve modlarda savaşarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Oyun deneyimini kişiselleştirmek için kapsamlı kontrol ayarları sunuluyor, böylece her oyuncu oyunu kendi tercihlerine göre özelleştirebilir. 

Warzone Mobile'ın en heyecan verici özelliklerinden biri, konsol ve PC sürümleriyle paylaşılan ilerlemeyi desteklemesidir. Bu, oyuncuların aynı hesap üzerinden ilerlemelerini takip edebilecekleri ve aldıkları ödülleri farklı platformlarda da kullanabilecekleri anlamına geliyor. Bugün başlayacak olan "Operation: Day Zero" adlı bir etkinlik de oyuncuları bekliyor olacak. Bu etkinlik, Verdansk ve Rebirth Island'daki farklı savaş bölgelerinde mücadele ederek bireysel ve topluluk ödüllerini kazanma fırsatı sunacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal