Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarında sezonu fırtına gibi geçiren Yalı Çapkını dizisinin 63. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı ise büyük bir merak konusu. İşte detaylar…

22.03.2024-12:53 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-12:53)

Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün detayları, yayınlanan fragmanlarla beraber gün yüzüne çıkmaya başladı. Star TV ekranlarında her Cuma günü beğeniyle izlenen dizinin yeni bölümünün özeti ise izleyenler tarafından merak edildi. Ferit ile Seyran’ın yeniden kavuşup kavuşmayacağı ise yanıtı en çok merak edilen soru olarak öne çıktı.

Yeni bölümde neler olacak?

Orhan'ın hapisten çıkması herkesi sevindirse de, Suna ile Kaya'nın boşanacaklarını açıklaması tüm moralleri altüst eder. Kaya'nın Suna'ya el kaldırması büyük bir infiale sebep olurken, Ferit öfkelenerek onu durdurur. Kaya'nın Suna'ya şiddet uyguladığı haberi Seyran ve Kazım'ı da öfkelendirir ve hemen Korhanların evine giderler. Ancak, Suna'nın beklenmedik tepkisi herkesi şaşırtır.

Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Kazım'ın zorbalıklarına son vermek isteyen Ferit, Seyran'ı Kazım'ın elinden kurtarmak için cesurca adım atar. İkili arasında duygusal bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlandığı konusunu açıklar. Seyran'ın yaptığı fedakarlık herkesi derinden etkiler ve Kont Ziya'nın da yardımıyla Ökkeş'i etkisiz hale getirirler. Halis Ağa ve Hattuç arasında beklenmedik bir gelişme yaşanırken, zor zamanları geride bırakmak isteyen Ferit, Seyran'ı yeni bir başlangıç için ikna etmeye çalışır.

Yalı Çapkını dizisi 63. bölüm ile 22 Mart 2024 Cuma (Bu akşam) saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal