Çalışanlara her ay 7.500 TL promosyon ödenecek! TEK BİR İŞLEM YETERLİ

Emekli promosyonlarına yönelik müjdeler peş peşe verilmeye devam edilirken, Akbank’tan çalışan vatandaşlara da özel promosyon ödemesi sunulacağını paylaşıldı. Akbank çalışanlara özel geri ödemesiz 7.500 TL tutarında promosyon ödemesi sağlayacağını duyurdu.

27.03.2024-16:42 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-16:42) Çalışanlara her ay 7.500 TL promosyon ödenecek! TEK BİR İŞLEM YETERLİ

Emekli maaşlarına yönelik promosyon ödemeleri hız kesmeden devam ediliyor. Özellikle son dönemin gündeminde yer alan kamu bankalarında emekli promosyonlarına zam müjdesinden sonra, bankalar emekli promosyonlarında tekrardan bir yarış içerisine girdi. Peş peşe emekli promosyonlarına yönelik müjdeli haberler duyurulurken, bu defa yeni bir müjde de çalışanlara verildi. Akbank çalışanlara özel yeni bir kampanya başlattığını duyurarak, kampanya doğrultusunda 7.500 TL’ye kadar çalışanlara özel ek promosyon sağlanacağını aktardı. Maaşını Akbank’tan alan vatandaşlara özel olarak başlatılmış olan bu kampanya sayesinde Akbank’ta olan kazanacak! 

Akbank çalışanlara 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi sağlayacak

Akbank tarafından yeni bir kampanyaya daha imza atıldı. kampanya doğrultusunda bu defa müjdeli haber emeklilere değil çalışanlara verildi. çalışan vatandaşlar emekli maaşlarını Akbank’a taşımaları halinde ek 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi alabilecekler. Kazanan Akbank’lı programı kapsamında başlatılmış olan bu kampanya ile her ay tek seferde yapılacak olan para transferinden 7.500 TL’ye kadar ek ödeme almak mümkün.

Çalışanlara her ay 7.500 TL promosyon ödenecek! TEK BİR İŞLEM YETERLİ

Akbank çalışanlara promosyon kampanyası başvuru şartları neler?

Akbank tarafından başlatılan bu kampanya doğrultusunda Akbank’ı maaş bankası olarak tercih eden vatandaşlar, bir yıl boyunca her ay tek sefere mahsus para girişi sağlamaları durumunda 7.500 TL’ye kadar chip para promosyondan yararlanabilecek. Kazanan Akbank’lı kampanyası kapsamında; 7.500 TL’ye kadar ek chip para promosyonun yanı sıra EFT ATM ve havale gibi pek çok işlemden de muafiyet hakkı söz konusu. Akbank'ın başlatmış olduğu bu kampanya doğrultusunda, Akbank müşterisi olunması ve ardından 35 gün içinde programa katılım sağlanması gerekiyor. Programa katılım sağlayıp kart sahibi olan ve otomatik fatura talimatı verenler promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

Akbank’tan 7.500 TL’ye kadar nakit ödül nasıl kazanılır?

Kazanan Akbank’lı kampanyası doğrultusunda 25 ile 50.000 TL arasında hesaba aylık ödeme aktarılması halinde 2.500 TL promosyon, 50.000 ile 100.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 5.000 TL promosyon ve son olarak 100.000 TL üzerinde bakiye aktarılması durumundaysa 7.500 TL’lik nakit promosyon ödülü sunulacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal