Vakıfbank'tan beklenen emekli promosyonu duyuruldu! Vakıfbank zamlı emekli promosyon miktarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitinginde yapmış olduğu açıklama sonrasında kamu bankaları peş peşe promosyon miktarlarını güncellemeye başladı. Vakıfbank'ta promosyon miktarını zamlı şekilde açıkladı.

27.03.2024-15:46 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-15:46) Vakıfbank'tan beklenen emekli promosyonu duyuruldu! Vakıfbank zamlı emekli promosyon miktarı

Kayseri mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarıyla anlaşma sağladığını ve emekli maaş promosyonlarına zam yapıldığını dile getirmişti. En düşük emekli maaş tutarının 8.000 TL, en yüksek tutarın ise 12.000 TL olduğunun altını çizmişti. Yapılan açıklamadan sonra kamu bankaları peş peşe zamlı promosyon ödemelerini duyurmaya başladı. Resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan bankalar arasına Vakıfbank’ta eklendi. Vakıfbank en düşük ve en yüksek promosyon miktarlarında güncel tutarları açıkladı. 

Vakıfbank zamlı emekli promosyon ödemeleri kaç TL?

Vakıfbank Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamadan sonra emekli promosyon miktarlarını güncellemeye gitti. Vakıfbank'tan emekli maaşını almak isteyen ve 3 yıl boyunca maaşını Vakıfbank’tan alacağını dair taahhüt veren emekli vatandaşlar maaş aralıklarına göre zamlı promosyon tutarlarından alabilecekler. 10.000 TL'ye kadar olan emekli maaşları için 5.000 TL, 10.000 TL - 15.000 TL arasında olan emekli maaşları için 8.000 TL, 15.000 - 20.000 TL arasında olan emekli maaşları için 10.000 TL, 20.000 TL ve daha fazla emekli maaşı alanlar için ise 12.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Vakıfbank'tan beklenen emekli promosyonu duyuruldu! Vakıfbank zamlı emekli promosyon miktarı

Emekli promosyonlarına ekstra zam yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında kamu bankaları peş peşe yeni zamlı emekli promosyon miktarlarını duyurmaya başladı. Yetkililerin yaptıkları açıklamalar; kamu bankalarına yapılan emekli promosyon zammından sonra özel bankaların da promosyon miktarları artıracağı yönünde. Bu sebeple Nisan ayı itibariyle emekli maaş promosyonlarında daha hareketli bir dönemin emeklileri beklediği söyleniyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal