Çalışan Kadınlar Cilt Bakımını Nasıl Yapmalı?

Çalışma hayatı hem bedenen hem ruhen insanı yoruyor. Özellikle kadınlarda bu yorgunluk ciltlerinde oluşan değişikliklerle kendini belli ediyor. Yorgun, bitkin ve bakımsız görünmemek için yapılması gereken bazı tüyoları sizin için derledik.

22.07.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-09:09) Çalışan Kadınlar Cilt Bakımını Nasıl Yapmalı?

Sağlıklı, fresh ve bakımlı bir cilde kavuşmak için pahalı bakım ürünlerine ya da makyaj malzemelerine ihtiyacınız yok. Peki kolay ve pratik yollarla cildinizi nasıl çevresel etkenlerden koruyabilirsiniz? Gelin birlikte bakalım.

ÇOK  MAKYAJ YAPMAKTAN VAZGEÇİN! 

Bilinçsiz makyaj uygulaması maalesef ciltte tahrişe ve cildin daha çabuk yıpranmasına sebep oluyor.  Cilde uyguladığınız makyajı olabildiğince az yapmaya özen gösterin böylelikle hem doğal hem de makyajınızın ciltte katman katman durmasını engelleyebilirsiniz. 

CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN 

Cilt tipiniz yağlı veya kuru olmasna bakmaksızın cildinizin ihtiyacı doğrultusunda nem oranını sağlamaya dikkat edin. Cilt tipinize göre nemlendirici edinin ve gün içinde boş vaktinizde cildinize nemlendirici sürün. Nemlendirici cildinizin daha sağlıklı görünmesine destek olacaktır. 

TEMİZ HAVA ALMAYI UNUTMAYIN!

Temiz hava hem prsikolojik olarak iyi hissetmenize hem de cildinizin nefes almasını sağlayacaktır. İş hayatında ilk bulduğunuz fırsatta temiz hava almaya fırsat verin! Temiz hava cildin kan dolaşımını düzenli olarak çalışmasına destek oluyor. Böylelikle cildin dengesini koruyup cildinizin canlı görünmesini sağlayacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal