02.02.2022-14:29 (Son Güncelleme:02.02.2022-17:53)


1

Beşiktaş ve Konyaspor'un transfer gündeminde olan eski Trabzonsporlu Caleb Ekuban'ın, Süper Lig kararı belli oldu.



2

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un eski futbolcusu olan ve oynadığı futbolla ülkemizde iz bırakan isimlerden birisi haline gelen Caleb Ekuban ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



3

Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğunda en yakın takipçisi olan Konyaspor'un ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği futbolcunun Türkiye transferinde son durum belli oldu.



4

Ganalı yıldızın Türkiye'ye transferiyle ilgili son verdiği kararda Süper Lig'e dönmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.



5

Trabzonspor'da oynadığı futbol ile gerek Trabzonspor taraftarlarının gerek diğer futbolseverlerin büyük bir ilgi gösterdiği Ganalı yıldız Caleb Ekuban ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Golcü yıldızı Konyaspor'un ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği biliniyordu. İki takımında ciddi bir şekilde ilgilendiği futbolcu ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.



6

Caleb Ekuban'ın yeniden Türkiye'ye transferi çok büyük bir merakla beklenirken futbolcunun Türkiye'ye tekrardan transfer olmayacağı öğrenildi. Büyük bir sürpriz olmaz ise şimdilerde Genoa formasını terleten futbolcu Süper Lig'de oynamayacak.



7

Futbol hayatına İtalya'nın Mantova takımın alyapısında başlayan Ekuban sonrasında, Chievo Verona'ya gitti. Futbolcu Verona'dan çeşitli takımlara kiralık gitmesinin ardından İngiliz ekibi Leed'e transfer oldu.



8

Leeds sonrasında ise Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor performansıyla ülkemizde büyük ses getiren futbolcu, son olarak Trabzonspor'dan İtalyan ekibi Genoa'nın yolunu tuttu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR