02.02.2022-13:53 (Son Güncelleme:02.02.2022-14:10)


1

Antalyaspor'un Brezilyalı yıldız Luiz Adriano ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Antalyaspor'un Brezilyalı efsane futbolcu Luiz Adriano ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transfer için çalışmalara başladığı öğrenildi.



3

Antalyaspor son olarak Brezilya'nın Palmeiras takımında oynayan 34 yaşındaki efsane futbolcu Luiz Adriano'nun transferi için harekete geçti. Antalyaspor'un, 34 yaşındaki futbolcuyla büyük ölçüde anlaştığı aktarıldı. Futbolcunun transferiyle ilgili kısa süre içerisinde yakın süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



4

Kadrosuna Samuel Eto'o, Samir Nasri, ve Jeremy Menez gibi dünyaca ünlü yıldızlara imza attıran Akdeniz ekibi bir yıldızı daha Türkiye'ye getirmek üzere. Antalyaspor Brezilyalı Luiz Adriano'nun transferi için kolları sıvadı.



5

Palmeiras'ın 34 yaşındaki golcü dünya yıldızı ile yapılan pazarlıklarda olumlu görüşmelerin olduğu ve yakın zamanda önemli gelişmelerin olacağı öğrenildi.



6

Antalyaspor'un kadrosuna transfer etmek üzere olduğu Brezilyalı yıldız Luiz Adriano futbola ülkesinin Internacional takımında başladı. Ardından Shakhtar D. formasını giydi. Shakhtar formasıyla oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken futbolcu takımın pek çok önemli zaferinde büyük pay sahibi oldu.



7

Sambacı golcünün bir sonraki durağı ise İtalyan devi Milan oldu.



8

Ana mevkisi santrafor olan sambacı golcü sol kanat ve sağ kanat pozisyonlarında da rahatlıkla oynayabiliyor. Bu anlamda futbolcunun hücumdaki etkinliği göze çarpıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR