17.01.2022-15:58 (Son Güncelleme:17.01.2022-15:58)


1

SÜPER LİG'E YENİDEN GELMESİ GÜNDEMDE!

SÜPER LİG'E YENİDEN GELMESİ GÜNDEMDE!

Son olarak İtalya'nın Genoa takımına transfer olan yıldız futbolcunun yeniden Süper Lig'e transferi gündemde. Süper Lig'e yeniden transferi gündemde olan yıldız futbolcunun Türkiye'ye geri dönme ihtimali taraftarları heyecanlandırdı. Futbolcu Trabzonspor'da sergilediği başarılı futbolla gerek Trabzonspor takımı gerek Trabzonspor taraftarlarının sevgisini kazanmıştı. Bu nedenle futbolcunun Süper Lig'e yeniden transfer olma durumu merakla takip ediliyor.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Caleb Ekuban, 23 Mart 1994 tarihinde İtalya'nın Verona kentinde doğdu. Futbola ise ilk olarak İtalya'nın Mantova takımında başladı. Ardından İtalya'nın Verona takımının altyapısına gitti. Verona altyapısı sonrası A takıma yükseldi. Sonrasında Verona'dan Lumezzane ve Arnavutluk'un FK Partizani takımına kiralandı. Sonrasında ise Verona'da İngiliz ekibi Leeds'e gitti. Leeds takımında oynadığı futbolla ülkemizde Trabzonspor'un dikkatini çekti ve bordo mavililere transfer oldu. Futbolcu 10 Ağustos 2021 tarihinde Trabzonspor sonrası İtalyan ekibi Genoa'ya transfer oldu. Futbolcu ayrıca Gana Milli Takımı'nın futbolcusudur.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbolcu kariyeri boyunca sırasıyla; Mantova, Verona, Lumezzane, FK Partizani, Leeds, Trabzonspor ve Genoa takımlarında oynadı. Ayrıca Gana'nın milli futbolcusudur.



4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Ganalı futbolcu Ekuban santrafor pozisyonunda oynamaktadır. Futbolcu özellikle Trabzonspor'da attığı goller ve hücumda yaptığı başarılı işlerle gerek Trabzonspor'un gerek Trabzon şehrinin sevdiği isimlerden birisi olmuştur.



5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Futbolcu kariyeri boyunca çıktığı 323 karşılaşmada 73 gol atmıştır ve 32 kez asist yapmıştır. Futbolcu kariyerinde attığı gollerle büyük ses getirmiştir.



6

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Ganalı futbolcu Caleb Ekuban, 23 Mart 1994 doğumludur. Yani 27 yaşındadır.



7

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Ganalı futbolcu Caleb Ekuban, 1.82 boyundadır. Fizik gücüyle dikkat çekmektedir.



8

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Santrafor olan futbolcu Caleb Ekuban, Ganalı'dır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR