17.01.2022-15:29 (Son Güncelleme:17.01.2022-16:10)


1

TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ!

TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor çok bomba bir transfere imza attı. Akdeniz ekibi uzun süredir Süper Lig devlerinin transfer hedefinde olan Brezilyalı yıldız futbolcu Fernando Lucas Martins'i transfer etti. Antalyaspor'un yeni transferi Fernando büyük yankı uyandırdı. Kırmızı beyazlı formayo terleten futbolcu, Antalyaspor ile resmen anlaşmaya vardı. Futbolcunun Antalyaspor'a transferi gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Fernando Lucas Martins, 3 Mart 1992 tarihinde Brezilya'nın Erechim şehrinde doğdu. Kariyerine Brezilya'nın Gremio takımın alt yapısında başlayan futbolcu sonrasında Gremio'nun A takımına yükseldi. Ardından Ukrayna ekibi Shaktar ile Avrupa kariyeri başlayan futbolcu sonrasında İtalya'nın Sampdoria takımına transfer oldu. Futbolcu sonrasında transfer olduğu Spartak Moskova'da sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çekti ve 2019 yılında Çin'in BJ Guoan takımına transfer oldu. Futbolcu son olarak Çin'in Bj Guoan takımında forma giymesinin ardından kısa süre önce Antalyaspor'a transfer oldu.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbolcu kariyerinde sırasıyla Gremio, Shakhtar, Sampdoria, Spartak Moskova, BJ Guoan takımlarında oynadı. Son olarak ise Antalyaspor'a transfer oldu. Futbolcunun Antalyaspor'a transferi ise çok sürpriz oldu. Yapılan bu transfer çok büyük yankı uyandırdı.



4

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Futbolcu kariyerinde 1 kez Rusya Kupası, 1 kez Ukrayna Ligi Şampiyonluğu, 1 kez Rusya Süper Kupası'nı ve 1 kez Ukrayna Süper Kupası'nı kazanmıştır.



5

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Futbolcunun ana mevkisi önliberodur. Ayrıca merkez orta saha olarak oynuyabilmektedir.



6

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Önlibero olan futbolcu Fernando, Brezilyalı'dır. Brezilyalı futbolcu pozisyonunda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmiştir.



7

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

3 Mart 1992 doğumlu olan futbolcu 29 yaşındadır.



8

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Fernando 1.75 boyundadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR