Çağrı Telkıvıran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran sevgilisi kim? Çağrı Telkıvıran hayatı ve biyografisi

Defne Samyeli ile yaşadığı aşk haberleriyle magazin dünyasının gündemine gelen Çağrı Telkıvıran’ın hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Çağrı Telkıvıran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran sevgilisi kim? İşte Çağrı Telkıvıran hayatı ve biyografisi...

09.03.2023-17:03 - (Son Güncelleme: 09.03.2023-17:03) Çağrı Telkıvıran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran sevgilisi kim? Çağrı Telkıvıran hayatı ve biyografisi

Müzik dünyasının pek çok ünlü ismiyle beraber çalışan Çağrı Telkıvıran, şu sıralarda Defne Samyeli ile yaşadığı iddia edilen aşk haberleriyle magazin manşetlerini süslüyor. Daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz gibi isimlerle bir ilişki yaşayan Çağrı Telkıvıran’ın hayatı ve biyografisini öğrenmek isteyenler konu hakkında arama motorlarından araştırmalarına devam ediyor. Peki Çağrı Telkıvıran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran sevgilisi kim?

Çağrı Telkıvıran kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimlerle beraber çalışan Çağrı Telkıvıran, aranjör, besteci ve söz yazarı mesleklerini yapmaktadır. 

Çağrı Telkıvıran

2020 yılında çıkardığı iki single şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Telkıvıran, Kırmızı Karlar ve Olur Mu şarkılarıyla hayran kitlesini ciddi oranda artırdı.

Çağrı Telkıvıran sevgilisi kim?

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Çağrı Telkıvıran, henüz bu iddialara yanıt vermedi.

Sosyal medyada aktif isimlerden birisi olan Çağrı Telkıvıran’ın Instagram hesabında 24,3 bin takipçisi bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal