Çağlar Ertuğrul Ödül Töreni'nde Kendini Rezil Etti!

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da yıldızlar geçiti ve yıldızların açıklamalarıyla geçti. Dün gece Çağlar Ertuğrul ise ödülünü almak için sahneye çıktığında öyle birine gönderme yaptı ki...İşte o görüntüler…

01.06.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:02)

Ekranların sevilen oyuncusu Çağlar Ertuğrul, bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödül almak için katılan isimler arasındaydı. Ünlü oyuncu “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde ödül almak için törene katıldı. Yakışıklı oyuncu aldığı ödülden ziyade gönderme yaptığı kişi ile çok konuşuldu.

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ ÇAĞLAR ERTUĞRUL’A

Sosyal medyada esprili kişiliği, kariyerinde de birçok türdeki yapımda başarılı oyunculuğu ile isminden söz ettirmeyi başaran oyuncu Çağlar Ertuğrul yeni bir ödüle kavuştu. Ünlü oyuncu TRT1’de yayınlanan “Teşkilat” dizisindeki performansı ile gecenin “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Ertuğrul, ödülünü almak için sahneye çıktığında yaptığı konuşma ile meslektaşı Tamer Karadağlı’ya göderme yaparken, salondaki isimleri de güldürmeyi başardı. 

ERTUĞRUL’DAN TAMER KARADAĞLI’YA GÖNDERME

Geçtiğimiz haftalarda 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde Tamer Karadağlı le Nihal Yalçın arasındaki diyalog damga vurmuştu. Sosyal medyada çok konuşulan ve tartışma yaratan konuya dair gönderme Altın Kelebek Ödül Töreni’nde meydana geldi. Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul ödülünü almak için sahneye çıktığında konuşma sırasında arkasını dönüp kontrol etti. Bunun üzerine gecenin sunuculuğunu üstlenen Cem Davran ve Çağla Şikel’den Davran atakta bulundu. Cem Davran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul’a dönüp “Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor” yorumunda bulundu. Bunun üzerine espriyi devam ettiren Çağlar Ertuğrul da; “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda o yüzden” sözleriyle Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan gerginliğe gönderme yaptı.

TAMER KARADAĞLI İLE NİHAL YALÇIN ARASINDA NE OLMUŞTU?

Bu yıl 587’ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’ne Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasındaki gerginlik damgasını vurmuştu. Nihal Yalçın ödülünü almak için sahneye çıktığında sunucu Tamer Karadağlı’nın mimikleri ve konuşması olay olmuştu. Nihal Yalçın’dan sıkıldığına yönelik tavırları oyuncu Yalçın’ı sinirlendirmişti. Nihal Yalçın’ın konuşma yaptığı sırada sözü bitmeden Tamer Karadağlı’nın ödülü vermesi üzerine Yalçın; “Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz? sözleriyle tepkisini ortaya koymuştu.

ERTUĞRUL’DAN LİNÇLERE YANIT GELDİ

Altın Kelebek Ödül Töreni’ne Tamer Karadağlı’ya yaptığı gönderme ile gündeme gelen Çağlar Ertuğrul konuyla ilgili açıklama yaptı. Ertuğrul; “Bu arada benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer abiyi de çok severim ve sayarım, onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız” yazısını sosyal medya hesabından paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal