Altın Kelebek'te İbrahim Tatlıses'e Verilen Ödül Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde birçok sanatçı dün gece ödülüne kavuştu. “Yaşam Boyu Onur Ödülü” sahibi ise İbrahim Tatlıses olurken, sosyal medyada Tatlıses’e tepki yağdırdı.

21.01.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-12:18) Altın Kelebek'te İbrahim Tatlıses'e Verilen Ödül Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Dün gece Altın Kelebek Ödül Töreni’nde birçok sanatçı ödül törenine katıldı. Yıldızlar geçitinin yaşandığı gecede şıklık yarışı, ödül konuşmaları geceye damgasını vururken, İbrahim Tatlıses’in layık görüldüğü ödül sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Twitter’da trendlerde birinci sırada yer alan konuda Tatlıses’in geçmişte kadınlara yaşattığı şiddet konusu vardı

İBRAHİM TATLISES’E VERİLEN ÖDÜL OLAY OLDU

Şarkıları ve rol aldığı filmler ile hafızalara İmparator lakabıyla tanınan İbrahim Tatlıses, bu yıl Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüle layık görüldü. Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen ünlü sanatçıya ve bu ödülü İbrahim Tatlıses’e layık gören kişilere tepki yağdı. Sosyal medyada gündem olan konuda Tatlıses’in kadına uyguladığı şiddet vardı. Kadın Hakları’nın savunulduğu ve gecede kadın haklarının olduğu konuşmaların yapıldığı ödül töreninde, İbrahim Tatlıses’e ödül verilmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından ironik bulundu. 

TATLISES’İN KADINA ŞİDDETİ GÜNDEME GELDİ

Geçmişte söylediği sözlerle ve kadına uyguladığı şiddetle hala İmparator lakabıyla nılan İbrahim Tatlıses’e verilen ödüle linç yağdı. Yaptığı birçok skandal açıklama ve isminin karıştığı birçok şiddet habaeriyle bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kadın haklarının savunulduğu gecede ömür boyu onur ödülüne layık görüldü. Çok geçmeden sosyal medyada trend olan konunun altına binlerce tweet yağdı. Eski eşi Derya Tuna, Asena, Perihan Savaş ve Yıldız Tilbe gibi pek çok kadına sözlü ve fiziksel şiddet uygulayan Tatlıses’e sosyal medyada tepki yağdı. Trend listesinde halen daha birinci sırada olan konunun aktına sosyal medya fenomenleri de tepkisiz kalmadı. Birçok kullanıcı binlerce tweet atarken, kadına yönelik şiddetin altı bir kez daha çizildi. 

SOSYAL MEDYA AĞAYA KALKTI

Atılan tweetler arasında İzzet Çapa; “Kadına şiddetin ayyuka çıktığı bir zamanda...Tatlıses’in geçmiş vukuatlarını görmezden gelip...Yaşam boyu onur ödülü ona veriliyorsa kendi payıma bu defa bütün şarkılarını ayakta alkışladığım İbrahim Tatlıses’i alkışlamama hakkımı kulanıyorum” sözlerini dile getirdi. Tanınmış simalardan Kaan Sekban ise; “Bir tarafta kadın gücü, kadına şiddete hayır falan mesajları verilen ödül töreninde İbrahim Tatlıses yaşam boyu başarı ödülü aldı. Seneye de Mehmet Ali Erbil’e verin” diyerek konuya dair tepki çekti. 

Hayatına giren birçok kadını döverek hastanelik eden İbrahim Tatlıses’in yaptığı skandal açıklamalar arasında; “Kadın dövülür de sevilir de... Döveceksin dediysek de ağzını burnunu kırmayacaksın. Kadın susmasını bilecek, ağırbaşlılığını koruyacak (...) Ama sürekli dırdır ederse olmaz. Adamda dayanma sınırı var” sözleri vardı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal