Çağdaş Ertuğrul diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Teşkilat dizinden ayrılıyor mu?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonuyla izleyici karşısına geçmeye hazırlanırken başrol oyuncusu olan Çağlar Ertuğrul için diziden ayrılıyor iddiaları ortaya atıldı. Sevilen karakterlerden olan Serdar'a hayat veren Ertuğrul diziden neden ayrılıyor, ayrılıyor mu? İşte detaylar...

14.07.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-12:06)

Ekranların en gözde dizilerinden olan Teşkilat, tüm hızıyla devam ederken yeni sezon için bekleyişler başladı. Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un yeni sezonda dizide olmayacağına dair haberler gündeme gelirken araştırmalar başladı. Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? 

Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? 

Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Teşkilat dizisinden ayrılacağına dair iddialar gündeme gelirken Ertuğrul'un youtube videosu çekeceği açıklandı. Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan sevilen oyuncu Çağlar Ertuğrul, “67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın ‘Teşkilat’ yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek…” ifadelerinde bulundu.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal