30.12.2021-15:25 (Son Güncelleme:30.12.2021-17:32)


1

ABDURAHHMAN ÇIĞ OLAYI

ABDURAHHMAN ÇIĞ OLAYI

40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, 20 yıllık eniştesi İsa Akman tarafından kandırılıp istismar edildiği iddiasıyla Müge Anlı’ya başvurdu. Yaşanan gelişmeler ardından İsa Akman tutuklandı. Gelen bilgilere göre Çığ, İsa Akman tarafından şantaja uğradığı belirtildi. Yaşadıklarını, "Benim orada fotoğraflarımı çekip vücudumun bazı yerlerini kestiler. Sonra da İsa Akman beni çıplak şekilde ablamla yaşadığı eve götürdü. 3 gün orada kaldım." Sözleriyle anlattı. Eniştenin üzerinde tecavüz, dolandırıcılık ve cinayet suçları bulunuyor.



2

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ

Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti gündemi uzun süre meşgul etti. Çiftin çocuğu Osman Büyükşen’in çabaları sonucu katil bulundu. Jandarma ekiplerinde yapılan çalışma neticesinde Ankara’da yakalanan Afganistan uyruklu şüpheli Abdulhamid Uzbek, tutuklanarak cezaevinde gönderildi. Tutuklu zanlılardan Mustafa Okşen ise cezaevinde hastalanıp kaldığı hastanede hayatını kaybetti.



3

DJ GEZGİN CİNAYETİ

DJ GEZGİN CİNAYETİ

4 yıldır kayıp olan Mehmet Karahan, yapılan tüm çabalara rağmen bulunamadı. Kardeşi ve kardeşinin eşinden şüphelenilen bu olayda cesedin nerede olduğu henüz çözülemedi. Kardeşi Fatma Karadağ, o zamanki sevgilisinin eşini öldürdüğünü itiraf etti, Karadağ, “Etrafta konu komşu yoktu. Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş.”



4

FATMA ÖZ

FATMA ÖZ

40 gün boyunca kayıp olan Fatma Öz, erkek arkadaşı Bahri M.’Nin tabancasıyla vurularak öldürüldüğü Müge Anlı’da ortaya çıktı. Eşinden boşanan Fatma Öz, 20 Nisan’da ortadan kayboldu. İlçede fırıncılık yapan Bahri M ile ilişkisi olduğu bilinen Fatma Öz’ün en son nerede görüldüğü yerler incelendi. Çelişkili bilgiler verdiği görülen Bahri M., 25 Mayıs tarihinde ilçe devlet hastanesi önünde intihara kalkıştı. İfadesinde Fatma Öz’ü tabancayla öldürüp taşlık bir alana gömdüğünü itiraf etti.



5

PİRPOR CİNAYETİ

PİRPOR CİNAYETİ

Lüleburgaz’da 1 aydan uzun süre kayıp olan Bilsel Pirpor’un akıbeti, ailesinin Müge Anlı’ya başvurmasıyla çözüldü. İmam nikahlı eşi Yüksel Yıldırım’ın soğukkanlı hali sonucu ondan şüphelen aile, çelişkili ve yalan ifadeleri sonucu adamdan şikayetçi oldu. 58 yaşındaki kadının cesedi, evinden 17 kilometre uzaktaki Taşköprü’nün altında bulundu.



6

MÜSLÜME CİNAYETİ

MÜSLÜME CİNAYETİ

Yörük Yağay ailesinden Müslüme Yağal, 10 Kasım tarihinde kayboldu. 10 gün sonra cansız bedeni ormanlık alanda bir kaya üstünde bulundu. Cesedi bulunduğu sırada alt tarafının çıplak ve vücudunda çürümelerin başladığı öğrenildi. Müslüme öldüğünde 3 yaşındaydı.



7

SERKAN KIYAK

SERKAN KIYAK

Katıldığı Müge Anlı ve Tatlı Sert programında eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak intihar etti. Aldatma sonrası kalbi daha fazla dayanamayan Kıyak, ‘Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim’ sözlerini sarf etti. Serkan Kıyak öldüğünde 32 yaşındaydı.



8

SAFİYE ÇALLI OLAYI

SAFİYE ÇALLI OLAYI

Kendisinden 15 yaş küçük türkücü Cüneyt Demiral ile birlikte yaşayan ve evlilik vaadiyle kandırılan Safiye Çallı, Demiral’a 700 bin TL’sini kaptırdı. Müge Anlı’ya çıkan Çallı, en sonunda Demiral’ın parasını iade edeceğini söylemesiyle rahatladı. 300 bin TL ve aldığı arabayı getireceğini söyleyen Demiral, dediklerini yerine getirmedi. Sadece düşük segment araba getirdi. Safiye Çallı’nın paraları da gitmiş oldu.



9

ALİ TOPRAK CİNAYETİ

ALİ TOPRAK CİNAYETİ

Mersin Anamur ilçesinde muz serasında eşi Ali Toprak’ı daldız ile öldüren Alime Toprak, katıldığı programda eşini öldürdüğünü itiraf etti. 15 yaşında dağda hayvanlara bakarken tecavüz etti. Hamile kalınca evlendik. 15 yıl boyunca hep şiddet gördüm, şiddet nedeniyle 4 kez düşük yaptım. Benim 2 çocuğumu da balkondan aşağı attı.” sözlerini sarf etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr