Büyükşehir Belediye Başkanları İstifa Etti

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek görevlerinden istifa etti.

26.04.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-12:47) Büyükşehir Belediye Başkanları İstifa Etti

24 Haziran yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin görevlerinden istifa edip başvurusu yapması için bugün son gün.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bir basın toplantısı yaparak milletvekili aday adaylığı için belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ziya Yılmaz adaylık teklifinin AK Parti Genel Merkezi’nden geldiğini belirtti. Yusuf Ziya Yılmaz 19 senedir Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

Bir diğer belediye başkanı istifa haberi Konya’dan geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunmak için belediye başkanlığı görevinden istifa etti.

Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı salonunda yaptığı basın açıklamasında, istifasını duyurdu.

Konya'ya 2004 senesinden itibaren belediye başkanı olarak hizmet verdiğini ifade edeb Akyürek, şehrin gelişmesi için bugüne kadar elinden geleni yapmaya çalıştığını, her seçim döneminde artan oy oranlarıyla Konya halkının teveccühünü gördüklerini açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal