Yakalanan Teröristler Gerçekleri Bir Bir Anlattı

Örgüte zorla sokulduklarını iddiasında bulunan 17 yaşındaki iki terörist, kendilerinin ve birçok kişinin verilen sakinleştirici ile örgütte tutulduklarını ifade etti..

26.04.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-12:30) Yakalanan Teröristler Gerçekleri Bir Bir Anlattı

 Bir kadın terörist ise PYD'ye çalışan DEAŞ'lı teröristleri bomba yerleştirirken gördüğünü söyledi. Başka bir örgüt üyesi de kendilerine İranlı bir grubun eğitim verdiğini anlattı.

Terör örgütü PKK/PYD tarafından zorla örgüte sokulan ve sakinleştirici ilaçlarla tutulan çocuk ve kadınlar yaşadıklarını Türk Silahlı Kuvvetleri yetkililerine anlattı. Terörist bir kadın, DEAŞ'lı teröristlerin PYD ile birlikte hareket ederek Türk askerlerine bombalı tuzak kurduklarına bizzat şahit olduğunu söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Suriye'nin Afrin bölgesini teröristlerden temizlemek amacı ile başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda yakalanan kadın ve çocuk teröristler örgütün iç yüzünü Türk Silahlı Kuvvetleri'ne anlattı.

Terör örgütü PKK/PYD tarafından zorla örgüte dahil edilen çocuklar, örgüt tarafından infaz edilmekten korkanlara her gün sakinleştirici verildiğini iddia eden, bir kadın terörist ise örgütün DEAŞ'la birlikte çalıştığına şahit olduğunu itiraf etti.

"HER GÜN SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇLAR VERİYORLAR"

Kollarında derin jilet izi olan ve yaşadığı korkuları Türk askerlerine teslim olduktan sonra anlatan B.H. "PYD/YPG beni zorla askere aldı. Ayrılmak istedim ancak ölümle tehdit ettiler. Benim gibi birçok insan ayrılmak istiyordu. Örgütte korku içerisinde olan birçok kişi var. Korkuları bastırmak için sorumlu olanlar her gün sakinleştirici ilaçlar veriyorlar. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim olduktan sonra hiç kötü muamele görmedim” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal