Büyükçekmece'de korkunç olay: Sahilde yürüyen adama motosikletli 2 kişi silahla saldırdı

İstanbul Büyükçekmece'de sahilde yürüyüş yapan bir adam, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacaklarından yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

19.04.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-15:12)

Büyükçekmece Mimar Sinan Sahili'nde saat 09.30 civarında gerçekleşen bu korkunç olayda, kimliği yeni öğrenilen bir adam sahilde yürüyüş yaptıktan hemen sonra aracına doğru gitti. O esnada motosiklet üzerindeki 2 şahıs adama yaklaştı.

Peş peşe tetiğe bastı

Arkada oturan kişi, adamın bacaklarına doğru üst üste gaddarca ateş etti. Ateşlenen mermilerden iki tanesi adamın bacağına diğeri de aracın kapısına geldi. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Yere yığılan adama çevredeki vatandaşlar yardım etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan adamın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.


'Arkadaş zar zor sahile gitti'

Olayı anlatan Levent Demir, "Dışarı çıktık bu arkadaş yatıyordu. Motosikletli 2 kişi de kaçıyordu o anda. Arkadaş can havliyle sahile doğru gitti tekrar sonra düştü. Biz ambulansa haber verdik" dedi.

Saldırı anı saniye saniye kameralarda

Silahlı Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, adamın sahilde dolaştıktan sonra aracına doğru yürümesi bu sırada motosiklet yanaşan şahıslardan arkada oturanın adama doğru silahla ateş ettiği görülüyor. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal