Büyük Birlik Partisi Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı'nı Destekleme Kararı Aldı

Büyük Birlik Partisi'nin 30 büyükşehirde, büyükşehir belediye başkan adayı çıkarılmayacağı ve Cumhur İttifakı'nın adaylarını destekleyeceği açıklandı.

17.02.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 17.02.2019-12:33) Büyük Birlik Partisi Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı'nı Destekleme Kararı Aldı

Büyük Birlik Partisi'nden yerel seçimlerle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

MKY TOPLANTISI

Yapılan yazılı açıklamada, BBP Genel Merkezi'nde düzenlenen Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ülke ve millet açısından öneminin vurgulandığının altı çizildi.

BİRLİK VE BEKA VURGUSU

Büyük Birlik Partisi'nin, 16 Nisan 2017'deki referandumda ve 24 Haziran 2018'deki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Cumhur İttifakı'nın içinde yer aldığı hatırlatılarak, ittifakın "devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbalini önceleyen" ruhuna destek verilmeye devam edileceği ifade edildi.

ADAY ÇIKARTILMAYACAK

Yapılan açıklamada bu kapsamda BBP tarafından 30 büyükşehirde, büyükşehir belediye başkan adayı çıkarılmamasına ve Cumhur İttifakı'nın adaylarının desteklenmesine, ilçelerde ise ilçe belediye başkan adayı ve ilçe belediye meclis üyesi adayı çıkarılmasına karar verildiği açıklandı.

DİĞER BAZI İLLERDE DE

Açıklamada, büyükşehir dışındaki illerden, Osmaniye ve Rize ile Ağrı, Batman, Bingöl, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Siirt, Şırnak ve Tunceli'de il belediye başkan adayı çıkarılmaması kararı alındığı ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal