Büyük Beyaz filmi ne zaman çekildi, kaç yapımı? Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları

Yabancı gerilim ve aksiyon filmi olarak bilinen Büyük Beyaz filmin, yönetmen koltuğunda Martin Wilson otururken, senarist koltuğunda ise Michael Boughen oturmaktadır. Vizyona giren filmin, İnternet üzerinden konusu ve kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. Peki, Büyük Beyaz filmi ne zaman çekildi, kaç yapımı? Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen film hakkındaki tüm detaylar sayfamızda sizler için yer almaktadır.

24.05.2022-21:25 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-21:25) Büyük Beyaz filmi ne zaman çekildi, kaç yapımı? Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları

Yabancı gerilim ve aksiyon filmi olarak bilinen Büyük Beyaz filmin, yönetmen koltuğunda Martin Wilson otururken, senarist koltuğunda ise Michael Boughen oturmaktadır. Vizyona giren filmin, İnternet üzerinden konusu ve kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. Peki, Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen film hakkındaki tüm detaylar sayfamızda sizler için yer almaktadır.

büyük beyaz

Büyük Beyaz filmi ne zaman çekildi, kaç yapımı?

2021 yapımı olarak geçen filmin başrolünde, Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Te Kohe Tuhaka yer almaktadır. Yabancı gerilim ve aksiyon sevenlerin hoşuna gideceği bir film olarak bilinmektedir.

Herkesin merak ederek araştırma yaptığı film'in konusunda ise, Bir grup genç topluluğunun eğlenmek amaçlı kiraladıkları deniz uçağı ile uzakta yer alan adaya gitmeye karar verirler. Yolculuklarının bitişinde adaya vardıklarında hiç beklemedikleri kötü bir sürprizle karşılaşacaklardır. Kısa bir süre sonra köpek balıklarının çok yakınlarında olduğunu fark eden gençler, dönüş yolunda uçaklarının yaptığı arıza dolayısıyla birden kendilerini tehlikenin ortasında bulmuş olacaklar. Grup, kıyaya 100 mil kala deniz ortasında salda mahsur kalacaklardır.

büyük beyaz film

Büyük Beyaz filminin oyuncuları kimlerdir?

Katrina Bowden-Kaz Fellows

Aaron Jakubenko-Charlie Brody

Te Kohe Tuhaka-Benny

Tim Kano-Joji Minase

Kimie Tsukakoshi-Michelle

Jason Wilder-Luke

Tatjana Marjanovic-Tracy

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal