Büşra Develi: Tam Bir Sokak Çocuğuyum

Konuk olduğu bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulunan Büşra Develi, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Develi, dış görünüşünün bir etkisi olarak herkesin kendisinden zarafet beklediğini söyledi.

05.03.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-09:22) Büşra Develi: Tam Bir Sokak Çocuğuyum

27 yaşındaki güzel oyuncu Büşra Develi, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı YouTube programına konuk oldu.

Ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen ‘Güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüyor musun?’ sorusuna ‘Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim’ yanıtını verdi.

‘İÇİMDE BİR SOKAK ÇOCUĞU VAR’

Dış görünüşünden dolayı herkesin kendisinden zarafet beklediğini dile getiren Develi, beklenenin aksine içinde gerçek bir sokak çocuğu barındırdığını belirtti. Ünlü oyuncu, ‘Bu görüntümün altında tam bir sokak çocuğu var. Eli belinde, eli maşalı değilim ama. Çabuk kızarım, saman alevi gibi sönerim’ ifadelerini kullandı.

‘900'LÜ HATLAR MAĞDURUYUM’

Develi, ‘Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor?’ sorusunu da şöyle cevapladı: ‘Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp, 'Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet' diye o insanlarla sesimi değiştirip, inandırdığımı düşünüyordum. Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak, oyunculukla tanıştığım an böyle oldu’

‘İÇİMDE BESLEDİĞİM BİR EV KADINI VARMIŞ’

Ünlü oyuncu, ‘Karantinada kendinde keşfettiğin bir şey var mı?’ sorusuna ise ‘İçimde beslediğim bir ev kadını varmış. 'Kimi doyurabilirim?' gibi bir istek geldi bana. Sürekli yemek yapmak ve insanları doyurmak istiyordum’ şeklinde karşılık verdi. 

Takıntıları hakkında da konuşan Büşra Develi, şöyle konuştu: ‘Çokça takıntım var. Yattığım odanın kapısı açıksa uyuyamıyorum. Diğer odalarda kimse yoksa ışıkları kapalı olmalı. Film izlerken biri yanımda çok hareket etsin istemem. Evde yatağımı otellerdeki gibi yapıyorum ve yorganın altına yılan gibi kıvrılarak giriyorum. Yatak hiç bozulmadan uyanıyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal