Aleyna Tilki: Bu Topraklarda Büyümek Benim İçin Avantaj

Bebek’te görüntülenen Aleyna Tilki, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tilki, ‘Bu topraklarda büyümüş olmam benim için dezavantaj değil, avantaj açıkçası’ sözleriyle dikkat çekti.

05.03.2021-08:54 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-08:54) Aleyna Tilki: Bu Topraklarda Büyümek Benim İçin Avantaj

Genç popçu Aleyna Tilki, geride bıraktığımız gün Bebek’te bir otelden çıkarken kameralara yansıdı. Kendisini görüntüleyen muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Tilki, samimi açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre; 'Retrograde' şarkısı ile dünyaya açılın Aleyna Tilki, ‘İngiltere'den Hindistan'a kadar çok güzel yorumlar alıyorum. Aslında bu bizim için büyük bir gururdur’ şeklinde konuştu.

Tilki, ‘Beni dünya starlarından ayıran tek şey Konya'da doğmuş olmam’ sözlerinin hatırlatılması üzerine ise ‘Bu topraklarda büyümüş olmam benim için dezavantaj değil, avantaj açıkçası’ dedi. 

ALEYNA’NIN MARKA MERAKI!

Öte yandan Aleyna Tilki’nin montunun 11,450 TL, çizmesinin 13.750 TL, çantasının ise 20 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Aleyna Tilki, ‘Amerika'da doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?’ sorusuna şöyle karşılık vermişti: ‘Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım’

‘ÜRETMEKTEN KORKUYORLAR’

20 yaşındaki genç şarkıcı, pop müzik hakkında ise şunları söylemişti: ‘Dönemsel olarak bir azalma oldu. Özellikle 'Sen Olsan Bari' çıktıktan sonra çok az hit çıktı. O güne kadar tüm popçuların dönemiydi. Hep birbirine benzeyen sözler vardı. Daha sonra yenilikçi ve üretken işlerin sevildiği anlaşıldı. Türk insanının ne istediğini görmek için geçmiş yıllara bakmak yeterli. Aynı 90'lar devrine geri döndük, o dönemde en büyük starlar birbirine vokal yaparlardı. Birlik beraberlik vardı. Bazı isimler o kadar kaygılı ki üretmekten korkuyorlar’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal