Bursasporlu Yönetici İstifa Ettiğini Duyurdu!

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Kaydı, istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

08.11.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-15:35) Bursasporlu Yönetici İstifa Ettiğini Duyurdu!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da sular durulmuyor. Yeşil beyazlı takımdan istifa sesleri gelmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda son olarak takımın yönetim kurulu üyesi Şevket Kaydı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu.

BURSASPORLU ŞEVKET KAYDI RESMEN AÇIKLADI

Bursaspor'un yönetim kurulu üyesi Şevket Kaydı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini bizzat açıkladı. Şevket Kaydı yaptığı açıklamada :''Büyük bir onurla üstlenmiş olduğum Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden, Sicil Kurulu ve Yolsuzluk Komisyonu görevlerimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Beni bu göre layık gören ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Yolun sonu Süper Lig " açıklamalarına yer verdi.

BURSASPOR'DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Öte yandan Bursaspor'da işler pek yolunda gitmiyor. Spor Toto Süper Lig'de ses getiren ve bir dönem Süper Lig şampiyonluğuyla çok büyük ses getiren takım, şimdilerde TFF 1. Ligde mücadele ediyor. Bursaspor şuan ligde 11. sırada bulunuyor. Bursaspor son olarak ligde Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu. Gelen bu mağlubiyet takımda moralleri bozdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal