Güntekin Onay'dan Vitor Pereira Açıklaması!

Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin Kayserispor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Vitor Pereira ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

08.11.2021-14:55 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-14:55) Güntekin Onay'dan Vitor Pereira Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmanın son dakikalardında 2 gol birden bularak mağlubiyetten son anda kurtulup sahadan 1 puanla ayrıldı.

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de galibiyet hasreti tam 4 maça çıkarken sarı lacivertliler bu periyotta üst üste 3 yenilgi ve 1 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çekti.

GÜNTEKİN ONAY'DAN VİTOR PEREİRA AÇIKLAMASI

Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Fenerbahçe'de yaşanan kötü gidişat ve Teknik Direktör Vitor Pereira ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

VİTOR PEREİRA DEĞİŞİMİ YAPAMAYACAK

Değişmesi gereken çok şey var ama görünen o ki Pereira bunu yapamayacak. Fenerbahçe’de, kadro tercihinden tamamen bağımsız olarak net bir hücum planı var mı? Yok... Varsa da kesinlikle sahaya yansımıyor. Rakip ceza alanı civarına gidince yapılan şuursuz ortalar veya orta alanda topu kazanıp geçiş hücumlarıyla gol bulmayı ümit eden bir Fenerbahçe...

DAHA YARATICI BİR FUTBOL OYNANIYOR

Sayın Vitor Pereira, madem hiçbir planın yok, bireysel becerilere bağlı doğaçlama bir futbol oynat. Mesut Özil, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş gibi isimlerle daha yaratıcı bir futbola dön. Takım savunması aksar, bu ismlerle gol yerim’ diye düşünüyorsan zaten bir şekilde kaleni gole kapatamıyorsun. En azından gol sorununu çöz. Evet, dün kaçan penaltı ve direkten dönen toplar var ama iç sahada Kayserispor karşısında o kadar da üretmek son derece normal. Konya’da 40’ıncı dakikada 3 oyuncu değiştiriyorsun, dün 45’te 3 oyuncu değiştiriyorsun, demek ki başlangıç planların ve 11’lerinde yanlışlık var.

HİKMET KARAMAN FENERBAHÇE'Yİ İYİ ANALİZ ETMİŞ

Kayserispor Teknik direktörü Hikmet Karaman’ı da kutlamak lazım. Fenerbahçe’yi çok iyi analiz etmiş ve her şey planladığı gibi gitti. Ancak maç 2-0 iken Kemen’in kaçırdığı net fırsat dönüm noktası oldu.

KAYSERİSPOR 3 PUANI KAYBETTİ

85’te Miha Zajc’ın golünden sonra da skoru korumak için içgüdüsel olarak iyice kapanan Kayserispor, VAR uyarısıyla gelen penaltıyla avuçlarının içindeki 3 puanı kaybetti.

FENERBAHÇE İÇİN SEVİNDİRİCİ DEĞİL

Üst üste gelen 3 yenilginin ardından iç sahada alınan bu mucizevi 1 puan Fenerbahçe için sevindirici mi? Asla değil. Değişmesi ve düzeltilmesi gereken çok şey var sarı lacivertlilerde ve görünen o ki Pereira bunu yapamayacak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal