Bursaspor Takımın Başına Tamer Tuna'yı Getirdi!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, takımın resmi sitesinden yaptığı açıklamalada takımın başına teknik direktör olarak Tamer Tuna'yı getirdiğini açıkladı.

23.12.2021-12:43 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-12:57) Bursaspor Takımın Başına Tamer Tuna'yı Getirdi!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bursaspor'da, Özcan Bizati döneminden sonra takımın başına gelecek yeni teknik adam büyük bir merakla bekleniyordu. Bursaspor'da yeni teknik adam arayışları büyük hız kazanmıştı. Yeşil beyazlı ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor'da takımın başına Tamer Tuna'nın getirildiği açıklandı. Bursaspor kulübünden 45 yaşındaki teknik adam Tamer Tuna ile 1.5 yıllık anlaşma yapıldığı açıklandı.

BURSASPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Bursaspor, Tamer Tuna ile anlaşmaya vardığını resmi sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Bursaspor'dan yapılan açıklamada 'Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Tamer Tuna ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2.5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' ifadelerine yer verdi.


BURSASPOR'UN ANLAŞMAYA VARDIĞI TAMER TUNA'NIN KARİYERİ

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Tamer Tuna pek çok takımda görev aldı. 45 yaşındaki teknik adam Dardanelspor altyapısında başladığı teknik adamlık kariyerinde, Gaziantepspor, Sivasspor, Beşiktaş gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı. Ardından Göztepe, Sivasspor ve Göztepe'de teknik adamlık yaptı. Tamer Tuna son olarak ise Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un teknik direktörü oldu.

TAMER TUNA BURSASPOR'U HEYECANLANDIRDI

Bursaspor'un Tamer Tuna ile anlaşması gerek Bursaspor camiasını gerek Bursasporlu taraftarları çok heyecanlandırdı. 45 yaşındaki teknik adamın Bursaspor'da nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu haline geldi. Gözler Tamer Tuna'nın üzerine çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal