Bursa'da skandal görüntüler: Ehliyetsiz sürücü otomobilin tavanında koltuk taşıdı! Trafikten men edildi

Bursa'da otomobilinin aynası bile olmayan üstüne üstlük koltuklarını otomobilin tavanına bağlayarak taşıyan ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı. İşte haberin detayları...

06.07.2022-12:51 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-12:51)

Akılalmaz olay merkez Yıldırım ilçesi Ankarayolu caddesinde meydana geldi. Öte yandan otomobilinde çok sayıda eksiği bulunan ve ehliyetsiz olduğu tespit edilen Hasan D., otomobilin tavanına bağladığı koltukları etrafa tehlike saçarak taşıdı. 

Görüntüler an be an kaydedildi

O anlar ise diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasına an be an kaydedilirken, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 16 E 9585 plakalı aracı ve sürücüsü Hasan D.'yi tespit etti. Ardından emniyete getirilen Hasan D., aracı kendisinin kullandığını kabul etti. Söz konusu sürücünün emniyette yapılan sorgulamasında ehliyetinin olmadığı ve aracında trafik kanununa uymayan birçok eksiği olduğu belirlendi.

Otomobil trafikten men edildi

Böylece koltukları aracın tavanına bağlayarak taşıyan Hasan D.'ye sürücü belgesiz araç kullanma, ikinci kez muayene eksiği, sigortasız araç kullanmak, yükü karayoluna düşecek şekilde yüklemek, saygısızca araç kullanmak, yönetmelikteki diğer yasak ve kurallara uymamak ve yönetmelikte belirtilmiş olan gereçleri araçta bulundurmamak maddelerinden toplamda 5 bin 754 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca otomobil trafikten men edildi.



Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal