Bursa’da Ramazan Öncesi Vatandaşlar Alışverişe Akın Etti

Bursa'da Ramazan öncesi alışveriş kalabalığı oluştu. Vatandaşlar ramazan ayının gelmesinin heyecanıyla çarşı pazarlara akın etti. Alışverişe başlayan halk kasapların önünde sosyal mesafesiz sıra olarak koronavirüs tedbirlerine uymadı.

12.04.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-15:14) Bursa’da Ramazan Öncesi Vatandaşlar Alışverişe Akın Etti

Ramazan ayı öncesi alışverişini son güne bırakan vatandaşlar kasapların önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Kasaplarda yerini alan tonlarca et kısa sürede tükendi. Vatandaşlar kasaplardan et alabilmek için saatlerce kuyrukta sıra oldu. 

‘ÇOK KALABALIK UZUNCA BİR SÜREDİR KUYRUKTA BEKLİYORUZ’ 

Ramazan alışverişini son güne bıraktıklarını ifade eden vatandaşlar, ‘Ramazan ayında tüketmek için et alışverişi yapmak için geldik. Çok kalabalık uzunca bir süredir kuyrukta bekliyoruz’ dedi. 

‘KASAPLARIN ZAM YAPMAMASI DİKKAT ÇEKTİ’ 

Ramazan alışverişinde et satabilmek için yoğun bir şekilde çalışan kasaplar ise, ‘Bugün aşırı bir yoğunluk var alışverişini son güne bırakan vatandaşlar dükkanların önünde kuyruk oluşturdu. Bizde sabah 8'den itibaren yoğun şekilde çalışıyoruz. tonlarca et sattık’ dedi. Bursa'daki halk kasaplarında kıymanın kilogramı 42, kuşbaşı etin fiyatı ise 50 liradan satılıyor. 

Ramazan'da kasapların zam yapmaması da dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal