Bursa’da ölü bulunan kadın hakim kimdir, adı ne, ölüm nedeni ne? Bursa’da kadın hakim intihar mı etti, öldürüldü mü? Ölü bulunan hakim için İntihar şüphesi

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki çocuk parkında asılı olarak bulunan bir kadının Bursa Adliyesi'nde görevli hakim olduğu anlaşılırken, genç hakimin 'intihar mı etti?' yoksa 'öldürüldü mü?' şüphelerini ele alan polis bir soruşturma başlattı.

10.03.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-11:39) Bursa’da ölü bulunan kadın hakim kimdir, adı ne, ölüm nedeni ne? Bursa’da kadın hakim intihar mı etti, öldürüldü mü? Ölü bulunan hakim için İntihar şüphesi

Korkunç olay Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. İlçede bulunan parkta gece yarısı yürüyen bir kişi, oyuncakların tahta kısmında iple asılı birini gördü. Yanına yaklaştığında asılı olan kişinin kadın olduğunu fark etti. 

Durum hemen 112 Acil İhbar Hattı'na bildirilirken kısa sürede bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken polisi yaptığı incelemelerde adının Ç.B.A. ve 25 yaşında olduğu belirlenen kadının Bursa Adliyesi’nde görevli hakim olduğu ortaya çıktı.

İNTİHAR MI? CİNAYET Mİ?

İple oyuncaklara asılmış olarak bulunan 25 yaşındaki genç hakimin cesedi üzerinde yapılan incelemeler sonrası genç kadının  cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri genç kadının intihar mı etti yoksa cinayete mi kurban gittiği şüpheleri üzerinde dururken olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın geniş çapta devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal