Bursa'da dehşete düşüren olay! Adliye'de görevli hakim kendini astı

Bursa Adliyesi'nde görevli kadın hakim iple asılı halde parkta ölü bulundu.

10.03.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-17:08) Bursa'da dehşete düşüren olay! Adliye'de görevli hakim kendini astı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına gelen bir vatandaş, bir kadının oyuncakların tahta kısmına iple asılı olduğunu gördü. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Parkta iple asılı bulundu

Bursa’da Nilüfer ilçesinde bulunan Ertuğrul Mahallesi’ndeki bir parkta kadın hakimin kendini iple astığı tespit edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, kadın hakimin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemede kişinin Bursa Adliyesi’nde görevli olan hakim Ç.B.A. olduğu tespit edildi.

Parkta iple asılı bulundu

Bursa’da Nilüfer ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına gelen bir vatandaş, bir kadının oyuncakların tahta kısmına iple asılı olduğunu gördü. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ç.B.A.'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İntihar şüphesi üzerinde durulan olayla ilgili başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.

Geçtiğimiz sene boşanmış

Sabah gazetesinin paylaştığı habere göre Bursa Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Hakim olarak görev yapan Çiğdem Bayrakçeken'in yine Bursa adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı B. A.'nın eski eşi olduğu ve çiftin geçtiğimiz yıl 6 Eylül'de resmi olarak boşandıkları öğrenildi.

3 sayfalık intihar notu

Üzerinden 3 sayfa intihar notu çıkan genç hakimin, psikolojik destek aldığı, doktorunun ise yakınlarına; genç hakimin intihar riskinin bulunduğunu söylediği belirtildi.

Çiğdem Bayrakçeken, Bursa Adliyesi'nde düzenlenen cenaze töreninin sonrasında meslektaşlarının gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Parkta iple asılı bulundu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal