10 Mart 2022 Perşembe İstanbul'da idari izin var mı? İstanbul'da kar nedeni ile idari izin var mı?

İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışları nedeniyle kamu çalışanları için mesai düzenlemesi yapıldı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise 10 Mart 2022 Perşembe İstanbul'da idari izin var mı? sorusunun yanıt verildi.

10.03.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-11:17) 10 Mart 2022 Perşembe İstanbul'da idari izin var mı? İstanbul'da kar nedeni ile idari izin var mı?

İstanbul genelinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışları nedeniyle kent genelinde önlemler kar yağışı başlamadan alındı. Pazartesi gününe kadar etkili olacak olan yoğun kar yağışlarından dolayı da şehirde turuncu alarm verilirken alınan tedbirlere ilişkin İstanbul Valiliği  peş peşe açıklamalarda bulundu.

10 Mart Perşembe günü İstanbul'da idari izin var mı?

Tüm İlkokul, Ortaokul ve Lise kademeleri için Pazartesi gününe kadar kar tatili kararının alındığının bildirildiği bir açıklamada Üniversitelerinde 2 gün tatil edildiği bilgisi paylaşılırken İstanbullu vatandaşlar kamu kurum ve kuruluşların  idari izin kararı alınıp almadığı merak etmeye başladı.

10 Mart Perşembe günü İstanbul'da idari izin var mı?

Peki, 10 Mart Perşembe günü İstanbul'da idari izin var mı?

Valilik kanalıyla yapılan yazılı açıklamada İstanbul genelinde tüm özel ve resmi eğitim kurumlarının Pazartesi gününe kadar kar tatili uygulaması kapsamında olacağı belirtilirken güvenlik, ulaşım ve sağlık hizmetlerinin dışında görev alan tüm kamu personellerinin de 10 Mart Perşembe günü 1 gün süreli idari izinli sayılacakları kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal