Burger coin nedir? Burger coin projesi ve yol haritası

Burgen Coin nedir ve Burger Coin alınır mı soruları son zamanlarda arttı İşte Burger Coin ile alakalı bilgiler...

06.06.2022-16:57 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-16:57) Burger coin nedir? Burger coin projesi ve yol haritası

Burger Coin son zamanlarda ismini duyurdu. Yıl içinde Binance'ta listelenen Burger coin alım satımlara başladı. Proje Binance Smart Chain üzerine yazıldı ve bir çok avantaja sahip.

Burger Coin kaç TL?

Burger Coin şu anda USDT paritesinde 0.92 civarlarında ilerliyor. TL bazında ise coinin değeri dolar kurunu da hesaba katarsak 15.27 TL'den işlem görmektedir.

Burger Coin nedir ve sahibi kim?

Burger Coin Eylül ayında Binance listelemesi almış bir coindir. Bu coinin kurucularında biri aynı zamanda Binance.com’un CEO’su da olan Changpeng Zhao. Burger Coin merkeziyetsiz bir yapıya sahip ve bu da onun avantajlarından biri.

Coin kullanıcılarına diğer coinlerden daha farklı yatırım imkanları sunmakta ve aynı zamanda SushiSwaP benzeyen yönleri çok fazla.

Burger Coin DeFi projesi olmasından ötürü kullanıcılarına lilit havuzu içinde katkı veriyor, staking ödülleri sağlıyor, daha düşük komisyonlu işlemlere sahip ve kullanıcılarına işlem yaparken ergonomik kullanım rahatlığı sağlamaktadır.

Burger Coin yorumu

Burger Coin piyasaya baktığımız zaman buraya giren en hızlı coinlerden biri diyebilir. Binance'da işlem görmesi ve sahiplerinden bir tanesinin de Binance Ceo'su olması ona güven veriyor. Kullanıcılarına sağladığı avantajlarda göz ardı edilememelidir. Aynı zamanda Burger Coin BSC ağındaki en hacmi yüksek borsalar arasına da adını yazdırmış durumda.

Burger Coini analiz eden bir çok analist yakın zamanda Burger Coin'de yükseliş hareketlerinin başlayacağını düşünüyor. Analistlerin bu yükseliş beklentilerinin altındaki en büyük sebep ise yarattığı güven ortamı oalrak açıklanabilir. Kurucu firmanın Binance olması da yükselişisin gerçekleşebileceğine olan inancı arttırmış durumda. Kısaca Burger Coin umut vadeden coinlerin başında yer alıyor. Burada yer alan bilgi ve görüşler yatırım tavsiyesi değildir!

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal