Burcu Özberk’ten bikinili tatil pozları

FOX TV’de izleyici karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, sık sık gündemde yer alıyor. Dizisiyle oldukça beğeni toplayan güzel oyuncu 42. bölüm ile ekranlara veda etti. Final yapan dizinin ardından güzel oyuncu soluğu tatilde aldı. Burcu Özberk’in bikinili pozları dikkat çekti. İşte Burcu Özberk’in paylaşımı…

09.05.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-16:26) Burcu Özberk’ten bikinili tatil pozları

Ekranların sevilen oyuncularından olan Burcu Özberk, yoğun bir sezonun bitmesi ile tatile çıktı. Bali’ye tatile giden güzel oyuncu paylaşımları ile de gündemden düşmüyor. Paylaşımlarının arkası kesilmezken gündemden de düşmüyor. İşte Burcu Özberk’in paylaşımı…

Burcu Özberk bikinili pozlarını paylaştı

Aşk Mantık İntikam dizisi ile ekrana gelen Burcu Özberk dizi için ikinci sezon çekimlerine devam etmedi. Final yapan dizinin artından Bali’ye tatile giden güzel oyuncu paylaştığı pozları ile de konuşulmaya devam ediyor. Geçen günlerde göğüs dekolteli bir pozunu paylaşan güzel oyuncu instagramda oldukça konuşuldu. “Gün erken başlıyor, uyanamıyorum” notu ile paylaştığı pozları sosyal medyayı salladı. 9 milyon takipçisi bulunan Burcu Özberk, paylaştığı gönderi ile çok kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Burcu Özberk Bikinili Paylaşım

Burcu Özberk’i ekranlarda görmek isteyen kişiler yeni projelerinin olup olmadığını merak ediyor. Kariyerine nasıl devam edeceği araştırılırken Yağmur Tanrısevsin ile aynı dizide rol alacakları gündeme geldi. Son yapımlarıyla adından söz ettiren iki isimi bir arada görmek oldukça keyifli olacaktır.

Dizileriyle ekranların aranan yüzleri olan Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin hayranları tarafından da oldukça sevilmektedir. Sosyal medyaya konu olan ikilinin aynı projede yer alması isteniyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal