Burcu Esmersoy, yatak odası şovuyla nefesleri kesti!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yatak odasında ayna karşısına geçti ve bikinisiyle şov yaptı. Esmersoy'un bu halini görenler ise ünlü sunucunun 40'lı yaşların kadını olmadığı yorumunu yaptı.

24.06.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-15:55)

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan sunucu Burcu Esmersoy, son olarak Instagram hesabından evinin yatak odasında bikinili haliyle çektiği video ve fotoğrafları yayınlandı. Esmersoy'un paylaşımları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy, yatak odası şovuyla nefesleri kesti!

Yatak odasında aynanın karşına geçen ve bikinilerini deneyen Burcu Esmersoy aynı zamanda dans etti. Dans videolarını Instagram hesabından paylaşan ünlü sunucu deyim yerindeyse nefesleri kesti.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy'un fit hali tüm dikkatleri üzerine çekerken, yapılan yorumlarda 'Tövbeler olsun bu kadın nasıl 40’lı yaşlarda ya' ifadeleri yer aldı. Burcu Esmersoy'un bikinili pozlarıyla resmen şov yaparken paylaşımlar dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı.

Burcu Esmersoy

Yatağın önündeki ayna karşısına geçen ve içinden geldiği gibi dans eden Burcu Esmersoy’un dansına yapılan yorumlarda ise 'Böyle fiziğim olsa ben de dans ederim' ifadelerinin kullanıldığı görüldü.

Burcu Esmersoy

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal